Ar rokām vispamatīgāk var izmasēt un izdzenāt katru celulīta taukšūniņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pašlaik tiek piedāvātas ļoti dažādas procedūras, kas sola tikt galā ar neglīto apelsīna miziņu uz gurniem, dibena, vēdera. «Mana pārliecība ir, ka masāža ar rokām ir efektīvākais veids, kā dabūt prom celulītu, jo masieris ar rokām var sajust un izmasēt katru celulītu veidojošo taukšūniņu, turklāt tajās vietās, kur tas ir visvairāk nepieciešams,» uzsver fizioterapeite un skaistumkopšanas salona «Ma-beauty» masāžas speciāliste Kristīne Ziemele.

Visbiežāk pretcelulīta masāžu izvēlas veikt apaļīgākas sievietes, kurām ir gan izteikts celulīts, gan nevēlami tauciņi. «Taču apaļīgākām sievietēm arī visātrāk ir redzams rezultāts, tāpēc ka visvairāk ir ko zaudēt. Bieži tas ir ļoti labs stimuls turpināt, un tad cilvēks sasniedz salīdzinoši labu rezultātu,» novērojusi Kristīne Ziemele.

Ar rokām veiktu pretcelulīta masāžu bieži veic arī sievietes, kurām celulīts vēl ir tikai pirmajā stadijā, praktiski nav redzams. Tā esot ļoti laba profilakse. Šādā veidā tiek novērsts risks, ka celulīts varētu progresēt un pāriet otrajā vai trešajā stadijā. Tad to dabūt nost ir grūtāk, vajadzīgs ilgāks laiks.

Vēl pretcelulīta masāžu bieži izvēlas sievietes, kuras ir sākušas sportot ar mērķi notievēt. Sieviete pamana, ka liekie kilogrami zūd, taču celulīts paliek. «Tas ir tāpēc, ka sportojot var sadedzināt taukus, taču izlīdzināt taukšūnas, kas veido neglīto apelsīna miziņu, nevar. Savukārt, sportošanu apvienojot ar rokām veiktu pretcelulīta masāžu, celulīts un ķermeņa apkārtmērs zūd ļoti ātri,» skaidro skaistumkopšanas salona «Ma-beauty» masāžas speciāliste Kristīne Ziemele.

Izrādās, katrs masāžas speciālists, veicot pretcelulīta masāžu, izmanto savus paņēmienus un tehniku, tāpēc arī rezultāts ir atšķirīgs.

«Būdama fizioterapeite, veicot pretcelulīta masāžu, es izmantoju arī sporta masāžas paņēmienus. Tā ir ļoti dziļa iekšējo audu masāža un manā pieredzē dod vislabāko rezultātu,» stāsta Kristīne Ziemele.

Jārēķinās, ka pretcelulīta masāža nav parasta relaksējoša masāža, tā ir daudz spēcīgāka un iedarbīgāka, tādēļ arī sāpīgāka nekā parastā masāža. Sievietēm, kurām āda ir jutīgāka, īpaši pēc pirmajām masāžas reizēm var palikt zilumi.

Ja šādu pretcelulīta masāžu veic regulāri – divas, trīs reizes nedēļā, apmēram pusotra mēneša laikā izteikti redzamu celulītu var padarīt vizuāli nemanāmu.

Ja cilvēkam ir celulīts trešajā pakāpē, pusotra mēneša laikā to var samazināt uz pirmo-otro pakāpi.

Pretcelulīta masāža dod vēl citus labumus - pateicoties tam, ka tiek sadedzināti tauki un novērsta ķermeņa tūska, efektīvi samazinās ķermeņa apkārtmērs.

Āda kļūst daudz tvirtāka un elastīgāka. Piemēram, var masēt arī roku augšdelmus un panākt, ka samazinās roku apjoms, arī nostiprināt izstaipījušos ādu uz roku augšdelmu apakšdaļām, novērst tā dēvētos peļu vēderiņus.

Pretcelulīta masāža ļoti labi novērš tūsku, tāpēc tā ir ļoti noderīga cilvēkiem, kas ikdienā darbā daudz stāv kājās un tāpēc kājas piepampst. Šo pampumu var ļoti labi novērst ar masāžu.

Kā arī pretcelulīta masāža lieliski atslābina muskulatūru,

tādēļ to bieži izvēlas cilvēki, kuri ikdienā daudz sporto, piemēram, skrien, jo viņiem parasti ir sasprindzināta kāju muskulatūra, ar masāžu to var ļoti labi atslābināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu