Maģiskā tējas ceremonija

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gastronomisks tējas baudījums, izziņa par tējas daudzveidību, vēsturi, filosofiju 2. jūnija vakarā kopā ar tējas meistarēm Vivianu Petrovsku un Ketu Yowu!

Māksla baudīt un pasniegt tēju izsenis spēlējusi lielu lomu dažādās kultūrās un sabiedrībās. Šīs mākslas pazīšana vienmēr liecinājusi par personas izglītotību un izpratni gan par cilvēka fiziskajiem, gan emocionālajiem stāvokļiem. Baudot tēju, ceremonijā ir iespējams gūt smalkāko tējas gastronomisko baudījumu, kā arī pacelt sevi augstāk garīgā līmenī.

Maģiskā tējas rituāla norise:

1. Tējas (Camellia sinensis) vēsture, filosofija. Ķīnas tēju daudzveidība;

2. Ķīnas tējas ceremonija kā rituāls (ceremoniju veidi un piemērotu trauku izvēle);

3. Ķīnas tēju testēšana;

4. MATCHA tējas dzeršanas ceremonija Japānā.

Tējas pasaulē ievedīs Tea Master Cup Latvia 2016 uzvarētāja, tējas meistare Viviana Petrovska un viena no pirmajām tējas kultūras pārzinātājām un vēstītājām Latvijā - Keta Yowa.

Vieta: Labo Sajūtu Laboratorija / Nava Yoga

Laiks: 19:30 - 21:30.

Maksa: 16 EUR.

Mēs parūpēsimies par visu nepieciešamu, lai Tu justos ērti (tēja, sedziņas, spilventiņi sēdēšanai, autostāvvieta). Tev jāparūpējas par labu garastāvokli!

Savu dalību vari pieteikt:

Labo Sajūtu Laboratorijā / Nava Yoga

Brīvības gatve 214b - 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu