Skaistumkopšanas maratons jeb ja līdz ballei atlicis mazāk par mēnesi vai 3 dienām...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ar katru brīdi arvien vairāk, acīm mulstot no spožajām, krāsainajām gaismiņām un krāšņās dāvanu pārbagātības, bet degunam izsmaržojot piparkūku un karstvīna aromātu, gaisā virmo svētku gaisotne un balles vilināt vilina ar divkāršu spēku... Mūsdienās arī pelnrušķītes stāstu, kas bieži paliicis tikai sapņos, var īstenot ikviena. Vajag tikai gribēt par princesi kļūt!

 
Foto: Depositphotos.com

Līdz svētku svinībām: 1 mēnesis

Šis laika sprīdis paver plašas iespējas, līdz ar to sniedz acīmredzamus rezultātus! Turklāt atšķirībā no ātri gaistošā skaistuma efekta, ko iegūst pēdējā brīdī, laikus sākot gājienu pretim mērķim, dailē žilbināt citus varēs vēl krietnu laiku pēc dienas, kurai īpaši gatavojas.

Vērts jau laikus apsvērt, kāds apģērbs būs mugurā svinībās, lai lietderīgāk izmantotu laiku,

pievēršot īpašu uzmanību atkailināto zonu vizuālai uzlabošanai. Kaut arī zem kleitas jābūt skaistai ne tikai Jāņu naktī... Tuvojas taču Ziemassvētku brīnumu nakts...

  • 4-5 procedūru kursa laikā iespējams uzlabot sejas ādas toni un struktūru, veicot dažādas procedūras, kas ietver ādas attīrīšanu, mitrināšanu, barošanu un atveseļošanu. Tas ļaus ne tikai viendabīgāk uzklāt dekoratīvo kosmētiku, bet arī pašai justies starojošākai un pašapzinīgākai. Kas gan tā par balles karalieni, kas nemitīgi lūkojas spogulī, satraucoties, vai pūderis nav nobiris un degungalā nesārtojas pūtīte... Turklāt šīs procedūras būs īpaši piemērotas šim laikam, kad skatiens signalizē par pirmssvētku drudzi. Lai rezultāts būtu pārliecinošāks, pirms sejas ādas atveseļošanas ieteicama 3 DLife Vi sejas diagnostika. Datora programma atbilstoši sejas ādas problēmām ieteiks konkrētu risinājumu. Pēc procedūru veikšanas varēs pārliecināties arī par rezultātu, jo dati elektroniski tiek saglabāti un pēc tam salīdzināti.

  • Lai sejas vaibstus vērstu izteiksmīgākus un vienmēr nevajadzētu pielabot acu, uzacu un lūpu kontūras, ieteicams izveidot permanento make-up.

  • Pēdējais laiks sākt ķermeņa formu modelēšanu. Tiesa, ideālas auguma aprises mēneša laikā iegūt neizdosies, taču atveseļot ķermeni un par kādu centimetru tievākai un kilogramu vieglākai ir cerība kļūt, sekojot līdzi speciālistu ieteikumiem un mērķtiecīgi apmeklējot atbilstošas procedūras. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, noteikti jādodas pie ķermeņa estētikas speciālista, kurš konsultācijas laikā, izmantojot gan manuālas, gan aparāttehnoloģiskas metodes, veiks diagnostiku un atbilstoši rezultātiem izstrādās individuālu procedūru plānu, kā arī sniegs citus vērtīgus padomus par kompleksu ķermeņa kopšanu mājas apstākļos. Paralēli ieteicama arī dietologa konsultācija, kurš svētku gardo maltīšu laikā palīdzēs sekot līdzi jūsu ēšanas paradumiem un līdz ar to - ķermeņa izskatam.

  • Ķermeņa silueta veidošanai un vispārējā ādas stāvokļa uzlabošanai noderēs dažādu procedūru komplekss kursa veidā (2- 3 procedūras nedēļā, kopā aptuveni 15). Tas ietvers ietīšanas procedūras, maskas, kurās lieto sviedrējošus un apjomu samazinošus kosmētiskos līdzekļus, aļģu preparātus; modelējošas masāžas (liposāža); ūdens procedūras (zemūdens masāža) un aparāttehnoloģiskas metodes (kavitāciju, lipolīzi, vakuummasažu u.c.). Īpaša novitāte ķermeņa estētikas jomā ir procedūras, kurās lieto VelaShape II un VelaShape III ar patentēto ELOS tehnoloģiju, kurā ir apvienota bipolāra radiofrekvences enerģija, infrasarkanais starojums, vakuums un mehāniska iedarbība (masāžas veltnīši). Šīs procedūras lieto celulīta ārstēšanai, ķermeņa kontūru un ādas struktūras uzlabošanai, pēc liposakcijas, straujai svara samazināšanai, ādas savilkšanai, pēcdzemdību periodā ķermeņa korekcijai utt. Parasti procedūru kursu sāk un papildu ietīšanas procedūrām lieto mehānisko limfodrenāžu. Šīs patīkamās gaisa masāžas laikā tiek aktivizēta limfas attece un asinsrite, kas nodrošina vielmaiņas galaproduktu izvadīšanu no organisma. Turklāt limfodrenāža lieliski relaksē, novērš tūsku un smaguma sajūtu kājās, kā arī uzlabo ķermeņa ādas tonusu.

  • Ja tērps būs ar īsām piedurknēm, jāpievērš uzmanība roku augšdelmiem. Dažādas ietīšanas procedūras, kuru laikā lieto atjaunojošus un tonizējošus kosmētiskos līdzekļus (jūras aļģes, mālus, dūņas), ādu vērsīs tvirtāku un jaunāku.

  • Ja izvēlēsieties īpaši atkailinātu tērpu, vēlams veikt muguras, plecu, dekoltē zonas savlaicīgu ādas tīrīšanu, izmantojot profesionālus pīlingus, un pievērst īpašu uzmanību to kopšanai, nepieļaujot pūtīšu veidošanos.

  • Lai izvairītos no ādas iekaisumiem, kas nereti veidojas, matiņus likvidējot ar citām metodēm, ieteicama lāzer/fotoepilācija. Pat pēc vienas procedūras matiņu daudzums ievērojami samazināsies, tie kļūs smalkāki, turklāt lāzer/foto epilācijas procedūra sniegs arī ārstniecisku efektu, jo novērsīs neestētisko ādas izskatu (pinnes, ieauguši matiņi). Lai izvairītos no ādas apsārtuma un matiņi neataugtu tumšāki un pamanāmāki, kas parasti notiek, tos raustot ar pinceti vai vaksējot, lāzer/foto epilāciju ieteicams lietot arī sīko matiņu (ūsiņu) likvidēšanai uz sejas un zoda.

  • Šis ir laiks, kad ar lāzerprocedūras palīdzību var vēl paspēt atbrīvoties no visa liekā un traucējošā uz ādas - dzimumzīmēm un asinsvadu veidojumiem. Mēneša laikā tās būs «aizslaucītas» prom bez pēdām.

 
Foto: Depositphotos.com

3 - 2 - 1 nedēļa

Ja tikai tagad esat nolēmusi pievērsties sava ķermeņa un sejas ievērojamai uzlabošanai, vilciens ir aizgājis... Šajā periodā var veikt tikai profilaktiskas darbības ādas izskatam.Tomēr āda par šo procedūru kursu būs pateicīga, jo tā labāk elpos, līdz ar to efektīvāk iedarbosies ādas kopšanas līdzekļi, vieglāk būs uzklāt make-up, kaut arī iespējams izskatīties pietiekoši labi bez grima. Un visbeidzot - ja plānojat apmeklēt solāriju, pirmssvētku iedegums izveidosies vienmērīgāks!

Veicot vairākas pīlinga un ietīšanas procedūras (sejai - maskas), var uzlabot ādas struktūru - to vērst gludāku un veselīgāku, kas arī nav mazsvarīgi... It īpaši, ja plānojat vilkt atkailinātu tērpu un arī ļausieties sava partnera pieskārienam.

 
Foto: Depositphotos.com

3 dienas

Vēl var paspēt ne tikai piemērīt balles kleitu, bet arī ļauties kaut kam neparastam, neizmēģinātam, bet ar tūlītēju efektu... It īpaši, ja, paskatoties spogulī, konstatējat, ka gribas izskatīties labāk, nekā attēls rāda, it īpaši ballē, kad varbūt atnāk sapņu princis...

* Sejas izskatu uzlabot, vēršot nemanāmākas mīmikas grumbiņas, var ar botulīna toksīna injekcijām, kas nodrošina ātru un efektīvu rezultātu, kas saglabāsies vairākus mēnešus. Ar šīs metodes palīdzību iespējams arī nedaudz pacelt noslīdējušos lūpu kaktiņus, lai jūsu smaids vēstītu pārliecinošāku svētku prieku.

* Gada nogales svētku pasākumi ir piemēroti tam, lai izmēģinātu, ko jaunu un neparastu. Varbūt vērts lūpas vērst nedaudz pilnīgākas ar pildvielu (filleru) palīdzību.

 
Foto: Depositphotos.com

2 dienas

Tuvojoties liktenīgajam pasākumam, īpaši jāsāk plānot laiks. Ja vien varētu domāt tikai par savu izskatu, mēs visas būtu balles karalienes un bez šaubām... Dažas dienas pirms balles jāveic pasākumi, kas prasa daudz laika, bet jūsuprāt ir noteikti nepieciešami!

Ja nevar lepoties ar dabīgi skaistiem un nelūstošiem nagiem, ieteicams uzlikt gēla nagus. Rokas ne tikai izskatīsies koptas, bet uz gēla nagiem arī var izveidot interesantu dizainu, to pieskaņojot tērpam un rotaslietām.

Lai nebūtu jāuztraucas par izsmērējušos skropstu tušu un acu skatu vērstu izteiksmīgāku (varbūt pat noslēpumaināku!), var pieaudzēt zīda skropstas.

Pēdējais laiks apmeklēt frizieri, ja vēlas nomainīt matu krāsu vai interesanti ietonēt matus.

 
Foto: Depositphotos.com

1 diena

Tieši pirms saviesīgā pasākuma ieteicamas triecienprocedūras, kas sniegs tūlītēju efektu. Tomēr, ja pirms tam nekas netika darīts sava izskata uzlabošanā, efekts nebūs ilgs un var gadīties kā pasakā par pelnrušķīti, ja aizsēdēsieties ballē līdz trešās dienas rītam... Un šoreiz vairāk kā jebkad jāatrod profesionāls speciālists, kam uzticēties! Šis nav piemērots laiks nepārdomātiem eksperimentiem. Tas, ka kāda procedūra dara brīnumus ar jūsu draudzeni, nenozīmē, ka tā ir piemērota jums.

  • Pirmssvētku dienā visātrāko efektu skaistai un gludai sejas ādai var iegūt ar liftinga procedūru palīdzību, kuru klāstā ietilpst gan sejas maskas un masāžas, gan arī jaunākās un modernākās aparāttehnoloģijas. Piemēram, Mesoestetic cilmes šūnu barojošā sejas ādas procedūra sniedz tūlītēju liftinga effektu, kā arī mitrina, baro un izlīdzina ādas toni. Tā ir īpaši piemērota ziemas periodā, kad ādai ir papildu pārbaudījums no apkārtējās vides - sausais gaiss iekštelpās, aukstais laiks ārā u.c. Procedūrā ietilpst gan asinsriti uzlabojoša sejas masāža, iestrādājot cilmes šūnu koncentrātu ādā, gan viegls glikolskāpes pīlings, gan 3D kristālšķiedru maska. Liftinga procedūrām arī var tikt lietoti SPA produkti, augļskābes, zīdtauriņu kokons, austeru ekstrakts, aromterapija utt. Pēc liftinga procedūras efekts saglabājas 2 – 3 dienas, bet vislabākais rezultāts vērojams nākamajā dienā pēc procedūras. Procedūras galvenais uzdevums ir savilkt un padarīt stingrāku sejas ādu, kā arī iespēju robežās samazināt grumbiņas. Lai pastiprinātu procedūras laikā lietoto preparātu iedarbību, tiek veikta sejas ādas attīrīšana (tā vairs nesaistās ar tvaicēšanas aparātiem, pumpu spiešanām, poru tīrīšanām, bet gan ar dabīgiem, aktīviem kosmētiskiem līdzekļiem, attīrīšanu un tonizēšanu), kam seko masāžas, iestrādājot dažādus vitamīnus (A, E, C), bioloģiski aktīvās vielas un antioksidantus.

  • Dienu pirms ballītes iespējams nedaudz uzlabot krūšu formu, tās vērst pilnīgākas un varbūt pat atteikties no polsterētā krūštura. Sejas kopšanas procedūras nereti ietver arī kakla un dekoltē zonas kopšanu, kā rezultātā mazināsies kakla zonas vertikālās un horizontālās mīmikas grumbas un vertikālā rieva starp krūtīm. Krūšu āda šīs procedūras laikā kļūs samtaina un maiga kā zīds. Papildus pirms svētkiem vienas procedūras laikā ar impulsveida vakuummasāžas palīdzību krūtis var arī nedaudz palielināt (vidēji par pusizmēru). Ja kosmetologa arsenālā nav iekārtu tehnoloģiju vai arī veselības problēmu dēļ to nav vēlams veikt, vienkāršākos variantos krūšu ādas uzlabošanā var veikt manuālo krūšu masāžu un aplikāciju terapiju masku veidā.

  • Ķermeņa ādas izskata uzlabošanai ieteicams veikt pīlingu, kas ādu vērsīs gludāku un veselīgāku. Ātru un efektīvu rezultātu var panākt, aparāttehnoloģijas apvienojot ar ārīgo aplikāciju terapiju, no kuras visefektīvākā ir SPA metode. Vairumā gadījumu visas šīs procedūras izraisa svīšanu, tauku vielmaiņas paātrināšanos par 10 - 70 %, kā rezultātā no ķermeņa apjoma gurnu un vidukļa rajonā iespējams zaudēt 1 – 2 cm. Ļoti efektīva ir arī VelaShape procedūra, pēc kuras, iespējams, atkal varēsi iekļūt savā mīļākajā kleitā, kas nedaudz spiež…

  • Tāpat kā uzacu korekciju, arī vaksāciju nevajadzētu atlikt uz pēdējo dienu, jo pēc tās var būt ādas apsārtums un, piemēram, gan svīšana, gan arī dezodorants radīt diskomfortu.

  • Svētku dienas laika taupīšanas nolūkā ieteicams veikt arī manikīru. Kaut arī ir ziema un kājas vienmēr ieautas apavos, šai laikā ir īpaši jākopj pēdas. Pedikīra apmeklējumu nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku, lai nebūtu jākaunas par uzirušu zeķi, kas vienā mirklī var sabojāt labi koptās dāmas tēlu.

 
Foto: Depositphotos.com

Svētku dienā

Ņemot vērā jau tā pieaugošo stresu, uz pēdējo dienu jāatliek tikai pats svarīgākais. Jāsaliek visi punktiņi uz i - jāizveido frizūra, jāsakopj rokas un kājas (jānolako nagi, jāiemērc rokas un kājas parafīna vanniņā utt.), jāuzliek make-up un galvenais - jādomā labas domas, jo tām arī piemīt liels spēks, kas spēj pievilkt kā magnēts!

Ballīšu maratons

Visiem sen zināma patiesība ir tā, ka laba izskata noslēpums slēpjas veselīgā dzīvesveidā, sākot ar alkohola nelietošanu un beidzot ar savlaicīgu gulētiešanu, ko noteikti būs grūti īstenot ballīšu maratona laikā. It īpaši, ja iepriekšējā naktī pamatīgi tusēts un dejots, no rīta ne tikai gaida ne visai iepriecinošs skats, palūkojoties spogulī, bet arī kājas var likt vilties... un par augstpapēžu kurpju uzvilkšanu vairs nebūs runa.

Lai nezaudētu balles karalienes titulu un neliktu citiem vilties savā izskatā, dodoties no viena pasākuma uz citu kā karietei, kas pārvērtusies ķirbī, un arī pēc ballīšu maratona nesašļuktu uz pils kāpnēm, noderēs dažādas atveseļošanas procedūras.

Sagurusi seja (uztūkušas acis, tumši loki zem acīm)

Noderēs skābekļa, SPA maskas, limfodrenējoša masāža, kuras laikā nereti lieto dažāda lieluma aukstas kristāla bumbas, lai mazinātu kapilāru tīklojumu un sašaurinātu poras, ādas apsārtumu, likvidētu šķidruma uzkrāšanos, mazinātu tūsku un acu nogurumu.

Pietūkušas un nogurušas kājas

Kriobandāža un limfodrenāžas procedūras jūtami uzlabos gan pašsajūtu, jo no organisma izvadīs sārņus, gan arī mazinās tūsku un smaguma sajūtu kājās.

Lai uzlabotu vispārējo pašsajūtu, noderēs detoksicējošās procedūras (ietīšanas) ar aļģēm, pirts un ūdens procedūras. Arī citas relaksējošas SPA procedūras, piemēram, ar vulkāniskajiem akmeņiem, pindām (augu sainīšiem), iņ un jaņlodītēm ļaus piestāt šajā vizuļojošā svētku karuselī, mierā un harmonijā sakārtojot savas domas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu