Modes tendence vannasistabā - sešstūrainas flīzes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash/Brooke Lark

Sešstūrainas virtuves un vannasistabas flīzes ir viena no šā gada karstākajām interjera dizaina tendencēm - parasto kvadrātveida flīžu vietā stājas jauna sešstūra forma, kas sienām piešķir savdabīgu un rotaļīgu tekstūru. Īpaši aktuālas šā gada flīzes ir tā dēvētās «ūdensrozes lapas» jeb sešstūrveida flīzes, kuru vidū iezīmētas trīs slīpas līnijas, atveidojot ūdensrozes lapas dzīslas.

Pēdējos gados interjera dizainā ir jaušama izteikta ģeometrijas ietekme jeb dekoru un mēbeļu formās ir manāmas ģeometriskas formas, piemēram, šobrīd īpaši aktuāli ir sešstūraini piekaramie plaukti, dažādu ģeometrisku formu stikla terāriji vai ģeometriski raksti uz mēbeļu audumiem. Ģeometrijas formas mūsdienu dizainā ievēro arī tapešu rakstos un mēbeļu izvietojumos pret sienām, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka ģeometrisko formu dažādība ir integrēta pat tādās interjera detaļās kā flīzes. Sešstūrainas flīzes savu uzvaras gājienu sāka jau pagājušā gada sākumā, taču līdz šim to popularitāte ir tikai augusi.

We are four people and two cats living in 1,000 square feet. We all share this very small bathroom. Heck, I don’t even have a closet! Thank goodness for a capsule wardrobe of all black everything ?? Living in #ourtinybungalow over the past 16 months has confirmed our belief that it doesn’t take much to live a full & happy life. So tell me, do you enjoy living simply or with abundance? . . . #ourtinybungalow #swedishbungalow #simplystyleyourspace #instahomeflavor #bathroomdecor #bathroomremodel #smallspacesquad #eclecticscandinavian #currenthomeview #thatsdarling #theeverygirl #theeverygirlathome #stylemuttspaces #dslooking #apartmenttherapy #sodomino #stellarspaces #currentdesignsituation #hexagontiles #lightandbright #brassforeva #roundmirror #myscandinavianhome #hometohave #howwedwell #howyouhome #smploves #mydomaine #handmademodernhome #theeverygirlathome #currenthomeview #bathroominspo

A post shared by Nicole Wear | Portland OR (@nicolewear) on

Lielbritānijas vannasistabu interjera preču gigants «Ripples» ir radījis «ūdensrozes lapas» flīzes, kas pēcāk plaši tika atspoguļotas populārajā dzīvesstila blogā «The Frugality» un drīz vien izraisīja sajūsmas spiedzienus ne vienam vien interjera dizaina entuziastam. Šobrīd ārkārtīgi populāras ir «ūdensrožu lapu» formas flīzes maigi zaļā vai zilganmelnā tonī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu