Pucējas ne tikai mātes, bet arī meitas: vienkārša frizūra mazajām dāmām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ja plāno Jauno gadu sagaidīt kopā ar meitu, tad atvēli brītiņu no savas steigas, lai sapucētu arī viņu. Skaistas esat pelnījušas būt jūs abas! Nedaudz gofrētu matu, mazliet loku un klasiska franču bize būs tieši laikā svinībām. Tieši kā to izdarīt, parādīs matu meistars Pēteris Grudulis.

Ja mājās ir matu gofrētājs, tad noteikti izmantojam, sagofrējot matus visā to garumā, šādi piešķirot tiem kuplumu. Pēc tam visos matos ieveidojam lokas (bet ne līdz saknēm), izmantojot katram pieejamu lokotāju - lokšķēres vai konusu. Katrai šķipsnai matu laku uzpūš pirms veidošanas, bet tā nedrīkst būt stipras fiksācijas, lai nepiededzinātu matus. Ja izmanto konusu, tad katru matu loku pēc ieveidošanas vēlams nedaudz padzesēt rokās.

Kad mati salokoti, tos nedaudz «izpurina un galvas vidū pa diagonāli uzpin nelielu franču bizi. Atsprauž to ar sprādzītēm.

Vienkārši un ātri! Mazās dāmas noteikti novērtēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu