Septiņas lietas, kuras vajadzētu paspēt izdarīt pirms septiņiem rītā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kamēr liela daļa cilvēku septiņos vēl saldi guļ vai samiegojušies vāra rīta kafiju, personības izaugsmes trenere Sema Sahota (Sam Sahot) uzskata, ka, pamostoties agrāk, dienu iespējams uzsākt daudz produktīvāk.

Neskatoties uz to, vai esi strādājoša māmiņa, mājsaimniece, studente vai liela uzņēmuma vadītāja, personības izaugsmes trenere Sema Sahota norāda, ka ir vairākas lietas, kuras cilvēkiem vajadzētu paspēt izdarīt pirms septiņiem rītā, lai diena sāktos veiksmīga un produktīva.

1. Meditē

No rīta nepieciešams pavadīt laiku pašai ar sevi. Ja proti, meditē, bet ja nē, tad pavadi laiku iztēlojoties, kā vēlies pavadīt šo dienu un cik lieliska tā varētu izvērsties. Neliela meditācija palīdzēs samazināt stresu un palielinās koncentrēšanās spējas.

2. Treniņi vai joga

Izpildi dažus neilgus sporta vingrinājumus vai jogas kustības, kas liks strādāt visam tavam ķermenim. Sagatavoties produktīvai dienai ne tikai ārēji, bet arī iekšēji.

3. Palasi

Jā, lai arī šī nodarbe var aizņemt pat vairākas stundas, Sahota norāda, ka jāatrod laiks, lai izglītotos no paša rīta. Bils Geits reiz sacījis, ka vēlētos superspējas, kas ļauj viņam lasīt ātrāk. Tāpēc, ja viens no pasaulē bagātākajiem vīriešiem var atrast laiku, kā izglītoties lasot, tad noteikti, ka arī tu to spēj. Palasi jaunākās ziņas internetā vai grāmatu.

4. Glāze ūdens

Katru rītu pirms brokastīm nepieciešams izdzert glāzi ūdens. Tas palīdzēs atbrīvoties no toksīniem un atsvaidzināties.

5. Nostādi mērķus

Sagatavo sevi dienai, izvēloties konkrētus mērķus vai lietas, kuras vēlies izdarīt. Nostādot mērķus, cilvēks darbojas daudz produktīvāk, turklāt ar laiku, pašai nemanot, mērķi tiks izvēlēti arvien lielāki.

6. Domā par trīs cilvēkiem, kas liek tev smaidīt

Tas palīdzēs tavām smadzenēm izdalīt oksitocīnu, kas liks tev justies apmierinātai un laimīgākai. Šādā veidā tu sāksi dienu daudz pozitīvāk.

7. Dziedi dušā

Nekautrējies! Dziedāšana dušā uzlabo garastāvokli, kā arī saglabā šo efektu vairāku stundu garumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu