Visi šokā: Sarmīte no Bauskas nomet 6 kg nedēļas laikā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

NordenHealth.com

Intervija ar

Sarmīti Apsi

(26) no Bauskas, kura nedēļas laikā nometa 6kg, izmantojot sev individuāli sastādīto diētas plānu.

– Vakar bija pēdējā diena tavā nedēļas kursā. Tu izskaties lieliski! Kā jūties?

– Paldies, jūtos fantastiski!

– Vai iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

– Jā, liekais svars man sagādāja krietnas galvassāpes jau kopš skolas laikiem. Kompleksu dēļ kompānijā vienmēr biju klusa un noslēgta. Vairāk izpaudos sociālajos tīklos, piemēram, otrapuse.lv. Vasaras beigās tur iepazinos ar vienu puisi. Vārdu gan neatklāšu, bet sarakstījāmies vairākus mēnešus, bet tikai sarakstījāmies… Viņš aicināja tikties, bet es atteicu. Mazliet kaunējos savas figūras dēļ. Baidījos, ka, ieraugot mani dzīvē, viņš pazudīs. Turpinājām tikai sarakstīties, šad tad sazvanījāmies. Viņa dēļ esmu gatava notievēt! Nopirku abonementu sporta klubam. Aizgāju tieši divas reizes – blakus tievajām jutos "neforši". Redzamu rezultātu nebija nekādu!

– Kā tev šoreiz izdevās notievēt?

tests

– Ko tu ieteiktu citām, kas arī vēlas nomest liekos kilogramus?

– Ja tas bija iespējams man, tad to var izdarīt katra. Bet ir jāsāk. Līdz ziemassvētku pasākumumiem vēl varat paspēt!

Skaists augums ir tikpat svarīgs kā veselība. Lai būtu skaista un laimīga, šīs lietas ir jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas var iedzīt depresijā un badošanās var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļi neeksistē. Liekais svars neastāj iespaidu tikai uz izskatu, tas veicina arī sirds un asinsvadu problēmas. Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 6.99 Ls)

NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu