«Vislabākajam darbam pasaulē» pieteikušies jau 18 000 cilvēku

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

«Vislabākajam darbam pasaulē» pieteikušies jau vairāk nekā 18 000 cilvēku no gandrīz 200 valstīm, cerot nopelnīt labu atalgojumu, laiski pavadot laiku Austrālijas salā, otrdien paziņoja Kvīnslendas štata amatpersonas.

Konkursam par Hamiltona salas uzraugu var pieteikties līdz svētdienai, taču konkurence pretendentu vidū jau patlaban ir sīva, pavēstīja Nikola Maknotona, kura pārstāv Kvīnslendas štata valdību, kas piedāvā šo «salas uzrauga» darbu uz sešiem mēnešiem.

«Mēs tik tiešām esam pārsteigti, uz ko cilvēki ir gatavi, lai tikai pievērstu uzmanību savam pieteikumam. Potenciālie pretendenti mums ir atsūtījuši savas preses relīzes, izveidojuši savas reportāžas un izveidojuši interneta mājaslapas, kas speciāli veltītas viņu pieteikumam,» sacīja Maknotona.

Kandidātam jāizveido līdz vienai minūtei ilgs videopieteikums angļu valodā, kurā jāpaskaidro, kāpēc tieši viņš ir piemērots šim darbam.

Samaksa par šo darbu paredzēta 150 000 Austrālijas dolāru (53 700 latu), un tajā iekļauta aviobiļetes cena no veiksmīgā pretendenta mītnes zemes uz Hamiltona salu pie slavenā Lielā Barjerrifa.

Par to uzvarētājam vai uzvarētājai būs iespējami jautrāk jāpavada laiks sauļojoties, peldoties, nirstot, burājot un par to jāziņo globālajai auditorijai ar iknedēļas blogiem, foto dienasgrāmatām un videosižetiem.

Uzvarētājs bez maksas dzīvos daudzus miljonus dolāru vērtā trīsistabu pludmales mājā, viņam jābūt vecākam par 18 gadiem, «fantastiskam un pievilcīgam» stāstītājam un jāprot runāt un rakstīt angļu valodā.

Šis pasākums ir galvenais elements kampaņā, kuras mērķis ir reklamēt šī Austrālijas ziemeļaustrumu štata 18 miljardus dolāru vērto tūrisma industriju grūtajos globālā ekonomiskā klimata apstākļos, saka amatpersonas.

Saraksts ar 50 kandidātiem tiks paziņots 2.martā, bet 11 finālisti dosies uz salu, kur tiem, sākot no 3.maija, būs jāsniedz darba intervija.

Savukārt uzvarētājs tiks paziņots 6.maijā.

www.islandreefjob.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu