Vēl brīvas vietas uz bezmaksas mācībām bezdarbniekiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: free-pictures-photos.com

22. septembrī notiks pirmais bezmaksas seminārs «Profesionāls ceļvedis darba meklētājiem», ko organizē Nordea banka mācību programmā bezdarbniekiem «Iespēju skola», portālu «Apollo» informēja Dagnija Stuķēna, «Nordea Latvija» sabiedrisko attiecību vadītāja, preses sekretāre.

Vēl ir brīvas vietas, un interesenti var pieteikties uz semināriem septembrī un oktobrī par personīgo finanšu plānošanu, par to, kā uzlabot CV un motivācijas vēstuli, un to, kā paaugstināt radošās spējas. Bezmaksas semināri tiek rīkoti sadarbībā ar Latvijā vadošajiem mācību un personāla atlases uzņēmumiem («Triviums apmācība» un «CV-Online Latvia») par tematiem, kas īpaši aktuāli ir tieši darba meklētājiem. Plānots, ka līdz gada beigām šajos semināros zināšanas iegūs līdz pat 250 bezdarbnieku.

Pirmais seminārs «Profesionāls ceļvedis darba meklētājiem» sāksies jau 22. septembrī, ko vadīs «CV-Online Latvia» lektore Ilze Gricius. «CV-Online Latvia» veiktajā pētījumā atklājām, ka gandrīz visi darba devēji sagaida no potenciālajiem darbiniekiem labāk sagatavotus CV un motivācijas vēstules. Tāpēc semināra mērķis ir pastāstīt, kādas ir biežāk pieļautās darba meklētāju kļūdas un soli pa solim palīdzēt sagatavoties darba meklēšanas procesam,» norāda Aivis Brodiņš, «CV-Online Latvia» biznesa attīstības vadītājs.

29. septembrī ieplānotas nodarbības par radošo spēju attīstīšanu mācību uzņēmuma «Triviums apmācība» lektores Ievas Stokenbergas vadībā. «Darba devēji arī pašlaik turpina apmācīt savus darbiniekus, un vispieprasītākās ir prasmes ātri un efektīvi pieņemt lēmumu krīzes brīžos, kā arī rast radošus risinājumus ierastām problēmsituācijām. «Iespēju skolas» ietvaros palīdzēsim darba meklētājiem attīstīt šīs prasmes, kas ļaus viņiem kļūt konkurētspējīgākiem darba tirgū,» stāsta «Triviums apmācība» valdes locekle Inese Kuka.

Programmas ietvaros paredzēti arī semināri par efektīvu personīgo finanšu plānošanu, ko vadīs Nordea bankas finanšu eksperts Zigmārs Valtmanis. Pirmais seminārs notiks 30. septembrī. «Protams, bez darba palikušai personai ir ierobežots personīgais budžets, tāpēc jo rūpīgāk jāpārdomā katra iztērētā lata lietderība. Sistemātiska personīgo finanšu plānošana var ļaut ietaupīt pat vairāk nekā 10% no ikmēneša tēriņiem,» norāda Valtmanis.

www.nordea.lv

www.nordea.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu