Studentu nometne «Citos studentu Jāņos». Piesakies!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Meklēšana ir normāla mūsu dzīves sastāvdaļa. Viens meklē darbu, cits sievu. Kāda meklē kleitu izlaidumam, cita labāko frizieri. Vēl kāds meklē apslēptu mantu vai dzīves jēgu. Arī Sprīdītis devās pasaulē laimi meklēt...

Kāpēc mēs tik ļoti tiecamies pēc lietām, kuru mums nav? Kādos veidos vislabāk atrast to, ko meklējam? Kādas norādes, kartes un kompasi mums var noderēt? Un ko darīt tad, ja tomēr neizdodas meklēto atrast?

Par šiem un līdzīgiem jautājumiem runāsim lielajā studentu vasaras nometnē «MEKLĒŠANĀ CITI STUDENTU JĀŅI».

Galvenais runātājs nometnē būs Siguldas brīvās evaņģēliskās draudzes mācītājs Māris Skaistkalns. Studentiem būs iespēja klausīties lekcijas un diskutēt par dažādām tēmām. Pēcpusdienās notiks semināri par tādām tēmām kā atrast darbu (vadīs Arta Platace, Vidzemes augstskolas absolvente), sevi (vadīs Silvija Pokšāne, Swedbank darbiniece, LKSB mentoru projekta vadītāja), mīlestību un naudu (vadīs Ingus Bukšs, kurš pats izkļuvis no parādiem). Semināru vadītāji sniegs gan teorētiskas zināšanas, gan arī dalīsies ar savu personīgo pieredzi. Darbnīcās varēs izgatavot rotaslietas, kaķenes un pierādīt savas prasmes turnīrā, kā arī piedalīties latviešiem netradicionālās sporta spēlēs.

Līgo dienā notiks pārgājiens pa tuvējo apkārtni, kā arī vakars noslēgsies ar jautrām svinībām pie ugunskura.

Nometni rīko Latvijas Kristīgā Studentu brālība (LKSB) - starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993.gada LKSB pastāvīgi rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas studentiem, kā arī tematiskas nometnes. ««Latvijas Kristīgā Studentu Brālība» darbojas saskaņā ar Latvijas tradicionālajās konfesijās pieņemtajiem pamatprincipiem un veicina adekvātu garīgu vērtību un kristīgās kultūras izplatīšanos jauniešu vidū,» tā saka arhibīskaps Jānis Vanags.

Nometne notiks Pļaviņu novada ģimnāzijas filiālē Odzienā 21.-24.jūnijā.

Lai piedalītos nometnē, jābūt vismaz 18 gadu vecam. Papildu informācija un pieteikšanās LKSB mājas lapā www.lksb.lv. Dalības maksa - 14 latu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu