«Iespējamā misija» uzņem 30 jaunus dalībniekus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iespējamās misijas Septītajā iesaukumā tiks uzņemti 30 dalībnieki, pretendenti aicināti neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi, informē Egija Saļņikova, »Iespējamās misijas» Partnerības un komunikācijas vadītāja

Kopš pieteikšanās sākuma Iespējamās misijas (IM) Septītajam iesaukumam, interesi par dalību programmā izrādījuši jau 230 jaunieši. Lai arī anketas varēs iesūtīt līdz 2014.gada 3.martam, pretendenti tiek aicināti pieteikties savlaicīgi vēl šajā gadā un neatlikt izšķirošo lēmumu uz pēdējo brīdi, jo tiks uzņemti tikai 30 jauni dalībnieki un atlases process ir jau sācies. Atklāta arī skolu pieteikšanās uz IM skolotājiem 2013./2014.mācību gadam.

Ik gadu arvien vairāk jauniešu kā vienu no karjeras iespējām saskata darbu skolā un dalību Iespējamā misijā. Šobrīd 230 reģistrēto pretendentu vidū ir gan pēdējo kursu studenti, kuri bakalaura grādu iegūs vasarā, gan maģistranti, gan jaunieši, kuri studē vai strādā ārzemēs, gan jaunie profesionāļi, kuri skolotāja darbā saskata jaunus izaicinājumus sev, kā arī iespēju tieši ietekmēt valsts nākotni.

Reģistrējoties piesakies.iespejamamisija.lv kandidāts uz savu e-pasta adresi saņem piekļuvi pieteikuma anketai. Anketas aizpildīšanai nepieciešams laiks un rūpība, tādēļ interesenti tiek aicināti pieteikties savlaicīgi. Kandidāti, kuri ir pieteikušies, uzreiz tiek iesaistīti atlases procesā. Piesakoties līdz 2013.gada beigām, pretendenti jau 2014.gada februārī zinās, vai ir kļuvuši par Iespējamās misijas Septītā iesaukuma dalībniekiem. Tiks uzņemti tikai 30 jaunie skolotāji.

«Laicīga pieteikuma iesniegšana un veiksmīga atlases kārtu pārvarēšana ļauj nekavējoties mesties iekšā Iespējamās misijas notikumu virpulī un dod iespēju jau laicīgi iepazīt vidi, kuras neatņemama sastāvdaļa būsi nākamos divus gadus. Dažāda veida pasākumi un aktivitātes kopā ar IM dalībniekiem, absolventiem un komandu sniedza papildus pārliecību par to, ka dalība IM ir tieši tas, ko vēlos darīt,» savu pieredzi, piesakoties programmā laicīgi, komentē Iespējamās misijas Sestā iesaukuma fizikas skolotājs Valdis Zuters.

Sākot ar pirmdienu ir atklāta skolu pieteikšanās uz IM skolotājiem 2013./2014.mācību gadam. Pieteikuma anketa atrodama IM mājaslapā, sadaļā «Skolām». Priecē tas, ka skolu direktori ir novērtējuši programmas dalībnieku sagatavotību, motivāciju un aizrautību darbā ar bērniem, un pieteikumu ar katru gadu kļūst arvien vairāk. IM veiktajā dalībskolu aptaujā 96 % direktoru atzina, ka labprāt ņemtu darbā vēl kādu IM skolotāju, kā arī ieteiktu to darīt citiem direktoriem. Šopavasar 65 skolas pieprasīja Iespējamās misijas skolotājus 85 vakancēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu