Pietūkuši pirksti! Midltone iziet sabiedrībā bez saderināšanās gredzena

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Kembridžas hercogiene Keita trešdien, 17. janvārī, apmeklēja «Great Ormond Street» slimnīcu Londonā. Vērīgākie britu karaliskās ģimenes fani pamanījuši, ka prinča Viljama sievai pirkstā nebija saderināšanās gredzena, taču izskaidrojums ir pavisam vienkāršs.

Midltone ļoti reti sabiedrībā iziet bez 12 karātu saderināšanās gredzena, kas reiz piederējis princesei Diānai, tomēr šonedēļ, dodoties vizītē uz kādu no Londonas slimnīcām, Keitas pirkstā tas nebija redzams.

Ņemot vērā to, ka hercogiene ir trešā bērniņa gaidībās, ārvalstu mediji ziņo, ka Keitai grūtniecības laikā pietūkst pirksti, kas savukārt apgrūtina gredzenu nēsāšanu.

Ginekoloģe Alisa Dveka portālam «Insider» komentējusi, ka uztūkuši pirksti ir izplatīta grūtniecības problēma, ko var izraisīt ūdens aizture vai augsts asinsspiediens. Tūkumu var izjust ne tikai rokās, bet arī pēdās un potītēs. Šā sindroma dēļ grūtniecēm ir daudz grūtāk nēsāt gredzenus, kā arī ciešus apavus.

Trešdienas pēcpusdienā Keita devās vēl kādā karaliskajā vizītē, kuras laikā saderināšanās gredzens viņas pirkstā jau atkal bija redzams.

Atgādinām, ka Keita Midltone grūtniecības laikā cieš arī no grūtniecības toksikozes. Parasti to izraisa paaugstināts grūtniecības hormonu līmenis organismā, kas palielinās uzreiz pēc apaugļošanās. Toksikoze izraisa smagu dehidratāciju un apdraud gan māti, gan bērniņu, jo organisms nesaņem būtiskas uzturvielas. Šā sindroma slimnieki mēdz vemt līdz pat 30 reizēm dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu