Māte atklātā fotosesijā: pat nelieši darīs visu savu bērnu dēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fireandice/ Instagram

Kāda ekstravaganta fotogrāfe, trīs gadus veca puikas māte no Floridas, par savām fotogrāfijām saņēma nepatīkamas atsauksmes - viņa izskatoties pēc ļaunas nelietes. Sievieti tas iedvesmoja, lai izveidotu pašportreta fotosesiju, kurā viņa pārģērbās par pasaku tēlu ļauno varoni, ziņo huffingtonpost.co.za.

Jaki di Roma – fotogrāfe no Venecuēlas, kas dzīvo Floridā, ASV: «Saņēmu daudz komentāru no saviem sekotājiem, kas teica, ka izskatos kā ļaundare, tāpēc nolēmu radīt pašportretu ar savu bērnu.» Pie reizes fotogrāfe arī vēlējās pievērst uzmanību un popularizēt barošanu ar krūti, parādīt, ka tā ir normāla lieta.

Español/English ⬇️ ¿Cómo les explico lo que significa esta foto para mi? Estos dos son literalmente mi mundo. Hoy se fue Christian para UK y ver a Hans llorando porque se quería quedar con él, me partió el alma. Que hombre tan maravilloso tengo que me apoya en todo y además mima a mi bebé con todo el cariño del mundo. No cualquiera acepta a una mujer con un hijo y mucho menos con un hijo con necesidades especiales. Vuelve pronto @christianjoreilly ya te extrañamos. Espero leas esto cuando te bajes de tu avión ?♥️ ya quiero que sea Noviembre. ?@bonnie__craig . . How can I explain what this photo means to me? These two are literally my world. Today Christian left to the UK and I saw Hans crying because he wanted to stay with him, it broke my heart. What a wonderful man I have, he supports me in everything and also pampers my baby with all the affection in the world. Not everyone accepts a woman with a child, and Hans is a child with special needs. Come back soon @christianjoreilly we miss you. I hope you read this when you get off the plane ? I want it to be November. ? @bonnie__craig #breastfeeding #normalizebreastfeeding #normalizandolalactanciamaterna #extendedbreastfeeding #lactanciamaterna

A post shared by YAKALY DI ROMA O’REILLY (@yakydiroma) on

Ļauno pasaku tēlu fotosesijai sieviete izvēlējās, jo gribējusi parādīt, ka arī visļaunākās būtnes darīs visu savu mazuļu dēļ.

Di Roma pastāstīja, ka viņai bieži tiek jautāts, kāpēc vēl aizvien baro ar krūti bērnu, kuram ir jau trīs gadi. «Atbilde ir pavisam vienkārša,» viņa sacīja, «Hansam ir nosliece uz autismu. Ārsti dara visu, ko var, bet barošana ar krūti viņam sniedz lielu mierinājumu. Es tikai gribu būt laba mamma, tāpēc daru visu, kas manos spēkos, lai viņam palīdzētu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu