Viens karaliskais likums, kuru Keita un Viljams vienmēr pārkāpj

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ Scanpix

Kembridžas hercogu pāris – Keita Midltone (36) un princis Viljams (35), kuru ģimeni nesen papildināja viņu trešais bērns – princis Luiss, kā izrādās, bieži pārkāpj kādu svarīgu karalisko likumu, ziņo express.co.uk.

Karaliskais pāris, pildot savus darba pienākumus, regulāri lido pa visu pasauli un laiku pa laikam arī privātajās brīvdienās. Tomēr, ņemot vērā karaliskās ģimenes statusu, viņiem ir jāievēro dažādi noteikumi. Tie attiecas arī uz ceļošanu.

Saskaņā ar karalisko protokolu troņa mantinieki nedrīkst lidot kopā. Tas tamdēļ, lai nodrošinātu karaliskās «līnijas» saglabāšanos. Šie salīdzinoši novecojušie noteikumi ir vērsti uz to, lai netiktu pārrauta pēctecība gadījumā, ja ceļojuma laikā notiek nelaimes gadījums.

Tomēr daudzi būs pamanījuši, ka Kembridžas hercogu pāris bieži ceļo kopā ar bērniem. 2014. gadā viņi bija Austrālijā un Jaunzēlandē, 2016. gadā Kanādā un 2017. gadā Polijā un Vācijā.

Tiek uzskatīts, ka šie noteikumi ir atviegloti saistībā ar gaisa satiksmes drošības paaugstināšanos.

Karaliskā ģimene bieži ceļo ar privāto lidmašīnu, bet izmaksas šādiem lidojumiem ir milzīgas. Piemēram, piecu dienu ceļojums no Apvienotās Karalistes uz Stokholmu un atpakaļ izmaksā, sākot ar nepilniem 40 000 eiro.

Atgādināsim, ka princim Viljamam un Keitai Midltonei ir trīs bērni - princis Džordžs (4), princese Šarlote (3) un princis Luiss (nepilns mēnesis).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu