Foto: 12 gadus vecai meitenei ļauj pieņemt savas mammas dzemdības

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no facebook.com/nikkismith9614

Jūnija sākumā kāda 12 gadus veca meitene no Misisipi vecmātes uzraudzībā pieņēmusi savas mammas dēlu jeb viņas pašas brāli, ziņo ārvalstu mediji.

12 gadus vecā Džeisija jau grūtniecības sākumposmā esot izteikusi vēlmi piedalīties mammas dzemdībās, tomēr pati jutās, ka ir pārāk jauna šim notikumam. Dzemdību dienā, kad gaidībās esošā māmiņa ar vīru Zeku un meitu ieradās slimnīcā, ārste ieteica meitenei pārģērbties un nākt palīgā.

Džeisija pārģērbās un vecmātes uzraudzībā pieņēma dzemdības savas brālim. Māmiņa ārvalstu medijiem atklājusi, ka dzemdības bijušas sāpīgas, tomēr, vērot savas meitas sejas izteiksmes un emocijas, esot ļoti palīdzējis.

«Mēs visi bijām ļoti emocionāli un tā bija sajūta, ko vēl nekad nebiju jutusi. Ne katru dienu tavs vecākais bērns 12 gadu vecumā palīdz sagaidīt tavu jaunāko bērnu,» notikušo komentējusi māmiņa.

Internetā publicētas arī vairākas fotogrāfijas, kurās redzamas Džeisijas emocijām, pieņemot dzemdības.

Šobrīd 12 gadus vecā meitene atklāj, ka bērniņa pieņemšana esot bijis labākais brīdis visā viņas dzīvē. Dzemdību laikā raudāja ne tikai Džeisija, bet arī klātesošie ārsti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu