Suns izglābj no pumas zobiem 11 gadus vecu zēnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādas kanādiešu ģimenes suns izglābis no pumas nagiem savu 11 gadus veco saimnieku, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Lielais kaķis uzbruka Ostinam Formanam, kad tas spēlējās dārzā kopā ar savu 18 gadus veco zelta retrīvera kucīti Andželu.

Lai pasargātu savu gados jauno saimnieku, Andžela aizšķērsoja ceļu plēsīgajam dzīvniekam un cīņā guva durtas brūces purnā un kaklā.

«Es biju ļoti nobijies,» stāstīja Ostins. «Vispirms es nesapratu, ka tā ir puma. Es domāju, ka tas ir cits suns. Es aptvēru, ka tā ir puma, kad tai uzspīdēja gaisma. Tajā brīdī es sapratu, ka man jāiet iekšā.«

«Puma ēd Andželu,» kliedzot zēns ieskrēja mājās. Ostina mamma Šerija Formana izsauca policiju, un tuvumā esošais konstebls ātri ieradās notikuma vietā, kur savvaļas dzīvnieks cīkstējās ar suni. Puma ievilka Andželu zem lieveņa, kur tā turpināja plosīt suņa kaklu un purnu, neskatoties uz to, ka policists divreiz izšāva dzīvniekam pakaļā. Kad policistam beidzot izdevās nošaut pumu, tās žokļi joprojām palika sakļauti, tomēr pēc pāris minūtēm suns atbrīvojās un piecēlās, ievilcis dziļu elpu.

Pēc veterinārārsta teiktā, Andželas brūces ar laiku sadzīs un sunītis atgūsies.

«Laikam viņa zināja, ka kaut kas notiek,» sacīja Formanas kundze. «Tagad viņa ir mūsu sargeņģelis.«

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu