Aktieris Andris Bērziņš baseinā pazaudē brilles (11)

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Kuldīgā notiekošā koncerta «Tā dzīro Kuldīgā» noslēgumā Dailes teātra aktieris Andris Bērziņš ielēca baseinā, kas atradās uz skatuves.

«Senos laikos, lai iegūtu dievu labvēlību un novērstu plūdus un citas nelaimes, piļu un baznīcu mūros iemūrēja jaunavas. Šoreiz es esmu nolēmis upurēties un izdarīt visu, lai jums, kuldīdznieki, atlikušais vasaras strēķītis būtu sauss,» pirms kolorītās izdarības pauda Bērziņš, kurš koncerta laikā teju pēc katras dziesmas pauda, ka viņam esot apnikusi Kurzemes slapjā vasara.

Koncerta vidū vēl nekas neliecināja, ka Andris Bērziņš nolēmis izpeldēties baseinā
Koncerta vidū vēl nekas neliecināja, ka Andris Bērziņš nolēmis izpeldēties baseinā Foto: Sejas.lv

Viņa lēcienu ar ovācijām pavadīja gan koncerta dalībnieki, gan skatītāji. «Va vells, pazaudēju baseinā brilles!» ticis sausumā, rezumēja aktieris, kurš gan, par spīti tam, ka bija viscaur slapjš, nezaudēja ne drusku no sava optimisma.

Jāpiebilst gan, ka brilles gan viņš ātri vien atguva - tās no baseina izmakšķerēja Kuldīgas puiši, kuri koncertuzveduma laikā tēloja pavārus un oficiantus.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu