Kuplākās krūtis, kas pārsteidza Jūrmalu (35)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Siltajās un svelmainajās vasaras dienās, kad Jūrmalā notika mūzikas festivāls «Jaunais vilnis 2012» dāmas nevairījās demonstrēt savu sievišķību. Cits par citu iespaidīgāki bija daiļā dzimuma tērpu izgriezumi un dekoltē.

Tik daudz kārdinošu un drosmīgu dekoltē Jūrmalā var novērot tikai festivāla «Jaunais vilnis» laikā. Katru reizi, ierodoties uz festivāla koncertiem, gan pašmāju slavenības, gan turīgas dāmas un pat Krievijas šovbiznesa zvaigznes nevairījās atsegt savas pikantās ķermeņa formas. Siltais laiks, kūrortpilsētas atmosfēra un seksīgie sieviešu tērpi neatstāja vienaldzīgu arī stipro dzimumu.

Šovasar ar savu kuplo un seksīgo krūšu formu izcēlās Krievijas dziedātāja un aktrise Anna Semenoviča. Pat skatuves kolēģis Aleksandrs Reva nespēja ne acu nolaist no Annas iespaidīgā izmēra krūtīm. Lai arī viena sabiedrības daļa teic, ka Annas krūšu formas ir plastikas ķirurga radīti mākslas darbi, aktrise un dziedātāja noliedz šādas runas un atklāj, ka sievišķie apaļumi ir dabas doti.

Tiesa, bija gana arī dāmu, kuras krūšu apjomu padarījušas iespaidīgāku ar plastikas ķirurgu palīdzību.

Vasaras tveice pamudināja savas sievišķās formas atkailināt ne tikai dāmām ar raženiem dekoltē, bet arī tvirtu un nelielu krūšu īpašniecēm.

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu