Vatsone nokļūst pikantā situācijā (13)

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Visnotaļ pikantā situācijā jaunās filmas «The Perks of Being A Wallflower» pirmizrādē nokļuvusi aktrise Emma Vatsone - 22 gadus vecā zvaigzne, pati to negribot, pierādījusi, ka nav nekāda «klusā meitene».

Foto: AP/Scanpix

Aktrises skaistais tērps uzreiz pievērsa nedalītu uzmanību, taču kādā brīdī notika negaidītais: kleitas mala noslīdēja, parādot svešiem skatieniem aktrises krūti un speciālās silikona uzlīmes. (Bildes apskatāmas šeit: http://www.eg.ru/daily/worldstars/33795/)

Holivudas zvaigznes bieži vien pirms iziešanas sabiedrībā izmanto šādus silikona uzliktņus, lai krūšu gali nespiestos cauri plānajam audumam un nepievērstu uzmanību Taču šoreiz sanāca citādi: pamanot aktrises krūti, fotogrāfi metās šo skatu iemūžināt. Tiesa, Emma ātri vien pamanīja notikušo un sakārtoja noslīdējušo tērpu. Visu atlikušo vakaru aktrise pat neļāva nojaust, ka notikušais viņu īpaši uztrauktu.

Jāpiebilst, ka šis nav pirmais gadījums, kad Vatsone tērpu dēļ nokļūst neērtā situācijā. Piemēram, 2009.gadā filmas «Harijs Poters un jauktasiņu princis» pirmizrādē viņa parādījās garā «vintage» kleitā ar plīvojošu apakšmalu. Nepārtrauktās vēja brāzmas un plīvojošā kleitas svārku daļa aktrisei sagādāja problēmas visa vakara garumā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu