Uz Kanāriju salām par 190 eiro jeb kā ceļot nepārmaksājot (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Lai īstenotu sapni par vasaras atvaļinājumu ārpus Latvijas, jārīkojas jau tagad! Savlaicīgi plānojot savu atpūtu, atsevišķās pozīcijās iespējams ietaupīt līdz pat 40% izdevumu. Lūk, četri ceļojumu biroja Astra Tūre ieteikumi, kā veidot saprātīgu ceļojuma budžetu.

1. Pērc lidmašīnas biļetes interneta tiešsaistē! Labākās cenas atradīsi, ja iegādāsies biļetes vismaz pāris mēnešus pirms plānotā brauciena, bet, izmantojot biļešu iegādei interneta vietni aviokases.lv, izdevīgākā piedāvājuma atrašana neprasīs tik daudz laika, kā pašam meklējot informāciju par katras atsevišķas aviokompānijas cenām iecerētajā maršrutā. Aviokases.lv apkopo visu populārāko aviokompāniju piedāvājumus uz konkrēto galamērķi, sarindojot tos pēc cenas pieaugošā secībā, kā arī informāciju par lidojumā garumu, pārsēšanās skaitu, laiku, kas jāgaida starp reisiem utt. Bez tradicionālo aviokompāniju lidojumiem šajā interneta vietnē apkopoti arī zemo cenu aviokompāniju piedāvājumi, turklāt ar reisu savstarpējiem savienojumiem, kas ir ļoti ērti ceļojuma plānošanai. Tādējādi atkarībā no vēlmēm vari izvēlēties vai nu izdevīgāko savas iecienītās aviokompānijas cenu, vai kopumā lētāko biļetes cenu. Piemēram, ja tevi nebaida 6-7 stundu ilga gaidīšana starp reisiem lidostā, vari atrast attiecīgu piedāvājumu un aizlidot uz Kanāriju salām un atpakaļ par 190-250 eiro (parastā cena – ap 500).

http://www.aviokases.lv/

2. Ietaupi 10-20% par viesnīcu, veicot rezervāciju ar priekšapmaksu! Portālā aviokases.lv iespējams izvēlēties sev cenas un piedāvāto apstākļu ziņā piemērotāko viesnīcu no plaša pārbaudītu piegādātāju viesnīcu klāsta, veicot par to priekšapmaksu vai nu kādā no ceļojumu biroja Astra Tūre birojiem, vai ar bankas pārskaitījumu. Ja veiksi rezervāciju, taču izvēlēsies apmaksāt viesnīcu pēc ierašanās tajā, tas izmaksās dārgāk, tomēr rezervācijas sistēmas izmantošana ļaus ietaupīt vismaz 5% izdevumu.

3. Ja plāno galamērķī izmantot auto, rezervē to, jau plānojot savu ceļojumu. Aviokases.lv auto nomas sadaļā iespējams rezervēt auto jebkurā pilsētā un, rezervējot sev vēlamo transporta līdzekli jau iepriekš, pieejams gan plašāks piedāvājums, gan izdevīgākas cenas nekā ieplānotā ceļojuma galamērķi aktīvās tūrisma sezonas laikā. Saitā ir apvienoti vadošo kompāniju piedāvājumi automašīnu nomai, tāpēc iznomāt automašīnu var no 11 eiro diennaktī.

4. Ja dod priekšroku tūroperatora izplānotam ceļojumam, rezervē to internetā! Visizdevīgākie vasaras sezonas ceļojumu piedāvājumi pieejami jau no decembra, kad, tos rezervējot, iespējams ietaupīt pat 50% no ceļojuma cenas. Taču daži tūroperatori vēl joprojām piedāvā ceļojumus ar 35-40% atlaidi. Meklē akcijas cenas vietnē aviokases.lv sadaļā ČARTERI. Papildus tam internetā rezervētiem ceļojumiem tūroperatori parasti piemēro vismaz 3-5% atlaidi.

http://www.aviokases.lv/



Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu