Iedvesmojoša intervija: No apalītes līdz smukulītei nepilnās 10 dienās! FOTO

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Mana dzīve burtiski apgriezusies kājām gaisā» – tā saka Kristina Ivanovska (31), kura dažās dienās nometusi jau 11 kg. Tikai šodien – 15. septembrī – lasi interviju ar Kristinu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju.

Vai šī bija pirmā reize, kad mēģināji notievēt?

Bērnībā un pusaudžu gados man nebija neviena lieka kilograma. Tad studiju laikā «uzaugu» līdz 76 kilo. Ne no kā. Pēc tam sāku cīnīties, lai atgūtu slaidumu – mēģināju populāras diētas, mēģināju trenēties sporta zālē katru dienu, mēģināju dažādas notievēšanas tabletes. Lai ko arī mēģināju, vairāk kā 3-4 kilogramus nomest neizdevās, turklāt nomestie kilogrami allaž atgriezās nepilnas nedēļas laikā. Tā pēdējos desmit gadus dzīvojos pa dažādām diētām un palika tikai sliktāk – šovasar kaunpilni šķērsoju 80 kilogramu robežu. Tobrīd es sapratu – ja nevēlos samierināties, ka būšu resna visu dzīvi, tad man nekavējoties vajadzīga pilnīgi jauna pieeja, jo pēc 30 ar katru gadu kļūst arvien grūtāk notievēt…

Kā tu izlēmi mēģināt Stokholmas diētu?

Jau ilgāku laiku biju internetā lasījusi par cilvēkiem, kas lepojas ar daudz nomestiem kilogramiem un jaunu dzīvi. Skanēja gana saulaini, bet man negribējās tērēt 50 eiro par diētu. Līdz uzgāju akciju, kas piedāvāja Stokholmas diētu par nepilniem 10 eiro un turklāt saņemt naudu atpakaļ, ja nebūšu apmierināta. Atvēru diētas mājaslapu, izpildīju testu un reģistrējos notievēšanai, kopš tās dienas mana dzīve apgriezusies kājām gaisā.

Kā vērtē sev sastādīto diētu?

Kad saņēmu pirmās dienas ēdienu sarakstu, biju ļoti izbrīnīta. Brokastīs, piemēram, man bija jāēd olu kulteni ar ceptu speķi. Ziniet, kad es pēdējoreiz ēdu speķi? Neatceros! Tas ir visvairāk aizliegtais produkts ikvienā diētā, ko jebkad esmu mēģinājusi. Bet te man to lika ēst jau pirmajā dienā. Līdzīgi pārsteigumi mani sagaidīja katru dienu. Likās, ka visa mana pasaule apgriezusies kājām gaisā. Sākumā bažījos, vai visa šī ēšana nepadarīs mani vēl resnāku, bet trešajā dienā bija nokritušies jau 4 kilogrami. Kopējais rezultāts ir satriecošs – zaudēju 11 kilogramus, par ko nevaru beigt priecāties!

Tavs novēlējums citām, kuras vēlas nomest svaru?

Aizmirsti visu, ko tu zini par diētu! Izpildi testu un maini savu dzīvi nedēļas laikā!

Līdz 15. septembrim uzlabo veselību – zaudē svaru ar sev īpaši pielāgotu diētu! Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth dietologu tīkls (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksu – 9.95 €). Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēlu raksturs ir ilustratīvs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu