Domā, ko runā, jeb 5 frāzes, kas nogalina laimi! (41)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Esi uzmanīga ar to, ko saki skaļi. Vārdos ir spēcīga enerģija, kas var izaicināt likteni un var arī piepildīt vēlamo... Esi prātīga!

1. ES PAT NEZINU

Visums ieklausās, pirmkārt, tajā, ko sakāt skaļi, un, otrkārt, domās, kuras tiek formulētas konkrētās vēlmēs, taču lasīt un atšifrēt zemapziņu tas nespēj. «Vēlaties nomainīt nemīlamu darbu? Iegūt jaunu amatu vai algas pielikumu, atrast domubiedrus?» jūsu radinieku vai draugu personā jautā jums visums, saņemot uz to nesaprātīgu atbildi: «Es pat nezinu...»

Nezināt? Tad esiet gatavi pārsteigumiem. Taču likteņa pārsteigumi diemžēl reti ir patīkami. Rezultātā

situācija nevis uzlabojas, bet pasliktinās un iegūstam papildu problēmas.

Ja esat neapmierināti ar kādu no savas dzīves aspektiem, tad, runājot par to, noteikti pieminiet, kam būtu jānotiek, lai situācija uzlabotos.

2. MAN NESANĀK

Nepietiek zināšanu, tāpēc neizdodas izpildīt sarežģītu uzdevumu? Un kas būtu, ja blakus pēkšņi būtu speciālists, kas varētu palīdzēt ar padomu? Maz brīva laika un nesanāk satikties ar draugiem? Un ja nu priekšnieks palaistu no darba ātrāk? Šādu situāciju un atrisinājumu sarakstu varētu turpināt vēl ilgi, būtība ir viena – viss ir iespējams, ja veiksme ir jūsu pusē. Galvenais, neaizbaidiet to ar frāzi – man nesanāk! Studenti, kuri ir lieliski sagatavojušies eksāmeniem, bieži vien saka: «Man neizdosies nolikt eksāmenu, būs slikta atzīme.» Bieži vien paši atzīstas, ka to saka, lai atbaidītu neveiksmi, taču patiesībā rezultāts ir pilnīgi pretējs. Atzīme ir zemāka par gaidīto rezultātu, vairāku iemeslu dēļ, bet tas parasti tiek attaisnots ar frāzi «Nepaveicās!» Taču pēc vārdiem

«es pacentīšos to izdarīt!» veiksme neliek ilgi uz sevi gaidīt un vienmēr izkrīt pareizā biļete.

Šis piemērs lieliski darbojas jebkurā dzīves situācijā, mistiskā veidā saliekot visus apstākļus tā, lai viss izdotos.

3. MAN TAVAS PROBLĒMAS...

Kad draudzene mēģina izlemt, kuru apģērba gabalu pirkt – smilškrāsas kažokādas mēteli, ūdeļādas jaku vai vilnas apmetni un sūdzas par pārāk mitru jūras gaisu, mums tā vien gribas iesaukties: «Būtu man tavas problēmas!!!» Nešaubieties ne mirkli, ka tieši to arī dabūsiet, taču tās nebūs šīs problēmas, kuras jums lika tā iesaukties. No ārpuses tik ļoti ideālā citu cilvēku dzīve sevī var slēpt ļoti daudz negatīvu zemūdens akmeņu. Konflikti ar radiniekiem, problēmas ar mīļoto vai nemīlamu laulāto partneri, nerealizētās idejas, sapņi un ambīcijas, slikta veselība. Lai to visu neizbaudītu paši, labāk atbildiet: «Es ņemtu lētāko variantu un par ietaupīto naudu aizbrauktu uz Parīzi!»

Lai visums piepilda tieši šīs jūsu vēlmes!

4. ES NEKAD TĀ NEDARĪŠU

Citiem vārdiem – neizaiciniet likteni! Nav svarīgi, vai runājat par lēcienu ar gumiju, melošanu vai laulības pārkāpšanu.

Liktenis darīs visu, lai jūs atteiktos no šiem vārdiem,

un visticamāk, ka mācība būs diezgan skarba. Tādā veidā visums vēlreiz pierāda, ka cilvēks nevar kontrolēt visus savus dzīves notikumus. Pamēģiniet nebūt tik kategoriski. Vienmēr uzsveriet, ka jūs tā domājat tieši šajā dotajā brīdī, un paskaidrojiet, ka jūs pieturaties pie šādiem uzskatiem konkrētu iemeslu dēļ.

5. ES NEESMU NEKĀDA SKAISTULE

Ārējais skaitums ir tikai citu cilvēku uztvere un nav atkarīgs ne no mūsu sejas pantiem, ne figūras. Pasakiet skaļi: «Es esmu neglīts!» vai pēc savas būtības analogas frāzes un jūs norādīsiet visumam, ka tāda uztvere jūs pilnībā apmierina. Rezultātā, lai arī kādas metamorfozes notiktu ar jūsu seju un ķermeni, apkārtējie savā priekšā vienalga redzēs vien neglīteni. Padomājiet par to, kāpēc jums tieši šobrīd gribas notievēt, nolakot nagus vai veikt plastisko operāciju. Jūs cerat iekarot vīrieša sirdi, iekarot apkārtējo simpātijas vai lieliski izskatīties jaunajā kleitā? Tad sarunās ar tuviniekiem žēlabu vietā uz sevi raidiet tieši tādas domas,

izsakiet skaļi tieši šīs domas, un tās noteikti piepildīsies!
Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu