Lietas, kas vīrieti padara neseksīgu? (153)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Lai gan sievietes ir no Venēras, bet vīrieši no Marsa, ir kas tāds, kas abus dzimumus vieno, - tās ir domas par to, kas pretējo dzimumu padara neseksuālu. Visaugstāko vietu aptaujā ieņēma nelaba ķermeņa smarža.

72% sieviešu atbild, ka vīrieša seksīgumu nogalina netīra vai sasvīduša ķermeņa smaka. Tāpat sievietēm nepatīk gari un taukaini vīriešu mati - 60%, bet 58% sieviešu atzina, ka smieklīgi izskatās, kad vīrietis, kuram ir plikpaurība,

kārto savus dažos matus pāri galvvidum. 44% par seksualitātes kāvējiem sauc kājās atstātas zeķes mīlēšanās laikā.

Ne tikai izskats, bet arī rakstura īpašības, tādas kā bērnišķība, atkarība no savas mātes, slinkums 58% sieviešu šķiet nepievilcīgs.

57% dāmu pārāk lielu ēstgribu un nepamatotu un izlaidīgu ķermeņa aptaukošanos sauc par seksualitātes likvidētāju.

Vīrieši, kuri mīl lielīties ar savām seksa trofejām - sieviešu skaitu, ar kurām pārgulējis savas dzīves laikā, 49% daiļā dzimuma pārstāvju nešķiet pieņemami.

53% sieviešu necieš tādas rakstura īpašības kā ietiepība, principialitāte un īgnums.

Bet 86% sieviešu neiebilst pret vīrieša apmatojumu, pat ja tas ir biezs un tumšs.

47% dāmas par galīgi neseksīgu uzskata vīrieti alkohola reibumā, bet par 3% mazāk saskumst, ja partneris izrādās bez humora izjūtas.

11% sievietes necieš, kad vīrietim ir cigarete zobos, bet 41% sūdzas par šā netikuma sekām - dzelteniem zobiem, nagiem, sliktu elpu.

Aptauja veikta womans.ru*

Komentāri (153)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu