Latvijas apakšveļas ražotājs pieņem izaicinājumu un atver jaunu veļas veikalu Irākā (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmums Rosme šoruden ir atvēris pirmo specializēto apakšveļas veikalu Irākā, kas tika realizēts kopā ar Irākas franšīzes partneriem. Šādu drosmīgo soli Rosme ir spērusi, izanalizējot Irākas tirgu un redzot, cik ierobežotas iespējas ir Irākas sievietēm iegādāties kvalitatīvu un skaistu apakšveļu ar veļai tik ļoti nepieciešamo izmēru noteikšanas un piemērotākās konstrukcijas piemeklēšanas servisu.

Līdz šim apakšveļas tirdzniecība lielākoties notikusi vietējajā tirgū ar ļoti vienveidīgu, lielākoties klasisku sortimentu un bez apakšveļas veikalam raksturīgā servisa. Irākas sievietes pie tā ir pieradušas, jo iespējas izbaudīt ko citu šajā jomā nav bijušas.

Pateicoties uzņēmumam Rosme, šobrīd situācija ir mainījusies. Tirdzniecības centrā pilsētā Najaf, kas atrodas 160 km no Bagdādes, ir atvērts Rosme veikals, kas kā magnēts pievelk pilsētā esošās daiļā dzimuma pārstāves, kā arī

vīrieši steidz apmeklēt jaunatvērto veikalu, lai iegādātos skaistas dāvanas savām dāmām.

Interese par veikalu ir milzīga, neskatoties uz to, ka Najaf ir viena no reliģiskākajām Irākas pilsētām, kur publiska sievietes skaistuma un pievilcības izrādīšana ir vēl jo striktāk aizliegta kā cituviet. Taču tas mudina uzņēmumu pieņemt jaunus izaicinājumus un domāt jau par nākamo veikalu atvēršanu citās Irākas pilsētās.

Protams, uzņēmums apzinās, ka spertais solis ir izaicinājumu pilns un priekšā vēl liels darbs, lai tos pārvarētu. Kā viens no šķēršļiem jāmin jaunu reklāmas veidu meklējumi, jo tradicionālā mārketinga komunikāciju pieeja Irākai nav pieņemama.

Atkailinātu sievieti reklāmā integrēt nedrīkst.

Tāpat ir intensīvi jāstrādā pie tā, lai Irākas sievietēs vairotu izpratni par kvalitatīvas apakšveļas nozīmi veselībai un ikdienas komfortam. Un pats galvenais, uz ko tiecas uzņēmums Rosme, – atklāt Irākas sievietēm, ka apakšveļa ir ne tikai praktiskas nozīmes apģērbs, bet arī veids, kā izcelt savu dabisko skaistumu un pievilcību.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu