Vāc finansējumu gaismas bumbiņu «Moodberries» attīstīšanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pūļa finansējuma vietnē «Indiegogo.com» sākta kampaņa ar mērķi savākt 26 000 ASV dolāru (22 996 eiro) LED gaismu virtenes «Moodberries» attīstīšanai, uzzinājām projekta mājaslapā.

Kā redzams projekta mājaslapā vietnē indiegogo.com, projektu dažu dienu laikā atbalstījuši deviņi cilvēki, tam veltot 355 ASV dolārus (313 eiro).

Kampaņa noformēta tā, ka neatkarīgi no tās iznākuma projekta autori saņems visus kampaņas laikā iegūtos līdzekļus. Kampaņa ilgs vēl mēnesi.

Kā skaidroja projekta autori, ««Moodberries» ir LED gaismu virtene, kas ikvienam ļauj radīt perfektu vidi ap sevi. Tās ir viegli regulējamas un to sortimentā ir 16 miljoni krāsu, kas dod iespēju tās pielāgot pie sienas krāsas, grīdas tekstūras, mēbelēm, bet vissvarīgākais - pie katra personības un stila».

Foto: Publicitātes foto

Produkts tiek piedāvāts divās versijās - standarta, kas regulējama ar pogas palīdzību, un «Bluetooth», kas kontrolējama ar lietotnes palīdzību viedtālrunī.

«Moodberries» veido «Draugiem» grupas uzņēmums «GreyNut».

«Draugiem grupa» līdz šim startējusi ar četrām kampaņām pūļa finansēšanas vietnē «Kickstarter» - veiksmīgo personificējamo Wi-Fi ekrānu «Displio», kas savāca 154 814 ASV dolāru (139 233 eiro), kā arī neveiksmīgajām «Bindio» velosipēdu novietnes, «Luxafor» produktivitātes ierīces un «CoalBit» viedā portatīvā lādētāja kampaņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu