Kā atšķirt īstas krūtis no neīstām (96)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Droši vien esi par to prātojis ne vienu reizi vien. Skatoties uz to seksīgo meiteni pie bāra, tev taču ir jāzina, vai viņas skaistums ir Dieva dots vai kāda ķirurga meistarojums.

Sakarā ar to, ka tev nav nekādu izredžu pieskarties viņas neatvairāmajām krūtīm un apmierināt savu ziņkāri, mēs tev piedāvājam dažus noslēpumus, ar kuru palīdzību varēsi noteikt, vai tavai iekārotajai būtnei ir īstas vai vienkārši uzpūstas krūtis.

Šeit būs dažas lietas, kurām tev būtu jāpievērš lielāka uzmanība...

Nedabiska forma...

Sieviešu krūtis nav perfektas, un tās nekad nav identiskas. Pievērs uzmanību, kā tās kustas, viņai ejot, it īpaši viņas rokas. Īstas krūtis, sievietei kustoties, maina formu. Krūtis ir savienotas ar pārējām ķermeņa daļām un tāpēc nestāv nekustīgi vienā vietā. Ja tavā acu priekšā ir divi lieli bumbuļi, kuri, neskatoties uz viņas kustībām, nemaina formu, tad vari būt drošs, ka viņas krūtis nav īstas.

Uzmanies no tām sievietēm, kuras valkā krūšturus un liek krūtīm izskatīties daudz tuvāk viena otrai!

Divi lieli bumbuļi...

Neīstas krūtis ir kā divi bumbuļi, kas pretojas visiem gravitācijas likumiem. Tāpēc tās vienmēr stāv uz augšu kā kādas satelītantenas.

Pārāk stingras...

Īstas krūtis sastāv pārsvarā no taukiem, kas rada tādu kā mannā putras efektu. Ja tās izskatās vairāk pēc muskuļotiem gaļas gabaliem, tad zini, ka tās nebūs Dieva radītas.

Par augstu...

Krūtīm ir jāatrodas apmēram padušu augstumā. Nepieredzējuši ķirurgi bieži pamanās uzpūst krūtis tuvāk kakla daļai, un tad tās izskatās pēc divām zenītraķetēm.

Ja viņa ir uzvilkusi C vai B izmēra krūšturi, tad viņas krūtis būs paceltas uz augšu. Tāpēc arī varētu būt īpaši grūti noteikt, vai tās ir īstas vai neīstas.

Pārāk tālu viena no otras...

Ja vari iebāzt savu roku starp viņas krūtīm, tad droši vien tās nav īstas.

Stingrie krūšu galiņi...

Ir situācijas, kad nu nemaz nevar redzēt viņas krūšu galiņus. Ja tev ir paveicies un viņa ir uzvilkusi plānu krekliņu, tad pievērs uzmanību, cik tie ir perfekti un cieti. Ja tie izskatās nedabīgi, tad droši vien tā arī ir.

Izstiepta āda...

Pievērs uzmanību viņas ādai ap krūtīm. Mums augot, arī mūsu āda aug un stiepjas. Lielākā daļa plastisko operāciju ir iespējamas, tieši pateicoties ādas elastīgumam. Ja āda izskatās mazliet izstiepta, tad krūtis nav īstas.

Uzmanies no tām, kuras pamanās nedēļas laikā iegūt un tad zaudēt desmitiem kilogramu! No tā arī varētu rasties rētiņas ādā.

Ķermeņa proporcijas...

Bieži to, vai krūtis ir īstas vai neīstas, vari noteikt pēc viņas ķermeņa proporcijām. Ja viņa ir īsa auguma un slaida, bet viņas krūtis ir nedabiski lielas, tad, visticamāk, kaut kas nav kārtībā. Patiesība ir tāda, ka tās sievietes, kuras tiešām izskatās labi, nevar lepoties ar liela izmēra krūtīm.

Viņa ir pārāk pārliecināta...

Ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, kā viņa sevi pasniedz. Šeit būtu jāpiemin divu veidu sievietes. Vienas cenšas izrādīt savas jaunās mantiņas un pat par tām runā. Otras ir nosvērtas un, gluži pretēji, cenšas noslēpt savus dārgumus, tad zini - viņa ir pārāk pārliecināta un tāpēc viņas krūtis visdrīzāk ir neīstas.

Uzmanies no krūšturiem, kas gan palielina krūšu izmēru, gan spēj pārvarēt zemes gravitāciju.

Esi uzmanīgs...

Atceries, lai kā arī tev gribētos pēc šā raksta izlasīšanas visu dienu skatīties uz sieviešu krūtīm, tā nebūtu tā labākā doma...

Galu galā, kāda tam visam ir nozīme? Atrodi sievieti, kura tev patīk, un varbūt kādu dienu sadūšojies un izsaki savu interesi par viņas lietiņām!

Ja naktīs vairs nevari gulēt un ziņkārība neliek tev mieru, dodies uz striptīzklubu! Tā tev būs lieliska prakse...

Komentāri (96)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu