Strosa-Kāna upurei, iespējams, ir AIDS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviete, kura Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) izpilddirektoru Dominiku Strosu-Kānu apsūdz izvarošanas mēģinājumā, Ņujorkā dzīvo daudzdzīvokļu mājā, kura paredzēta ar AIDS sirgstošiem cilvēkiem, ziņo laikraksts "New York Post".

Laikraksta rīcībā esošā informācija liecina, ka 32 gadus vecā imigrante no Gvinejas kopš janvāra kopā ar 15 gadus veco meitu dzīvojusi daudzdzīvokļu mājā AIDS slimniekiem.

Šī Ņujorkas rajonā Bronksā esošā māja paredzēta tikai iemītniekiem, kuri sirgst ar smago kaiti, kā arī viņu ģimenes locekļiem.

Laikraksts noskaidrojis, ka arī pirms pārvākšanās sieviete dzīvojusi Hārlemā līdzīgā AIDS slimniekiem paredzētā mājā. Tā tas bijis vismaz kopš 2008.gada.

Ņemot vērā sabiedrības aizspriedumus pret šo slimību, daudzi nevēlas par kaimiņiem ar AIDS sirgstošus cilvēkus. Tāpēc izveidotas īpašas mājas, kurās slimie var dzīvot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu