Zagļu humors: izsūta foto ar nozagto sniegavīru bārā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/babasteve

Kāda Austrālijas pilsētā Īglhokā dzīvojoša ģimene paziņojusi, ka nozagts ģimenes mājas verandā uzstādītais mākslīgais sniegavīrs, pēc kura pazušanas ģimene saņēmusi fotogrāfijas par sniegavīra lielisko atpūtu dažādās vietās, piemēram, bārā vai kartingu sacensībās, vēstīja laikraksts "Melbourne Herald Sun".

Sāra Mērlija stāstīja, ka svētku dekorācija, kuru ģimene nosaukusi par Franci Salavīru, no mājas verandas pazuda vairāk nekā pirms nedēļas un kopš tā laika ģimene saņēmusi fotogrāfijas, kurās redzams, kā sniegavīrs brauc ar motociklu, kartingu, sauļojas un apmeklē vietējo bāru.

"Sestdienas vakarā viņš devās dejot un vietējā bārā ar kādu kopā spēlēja klavieres,"

klāstīja Mērlija. "Izskatās, ka viņš lieliski pavada laiku, kas ir ļoti labi, tomēr mūsu bērni pēc viņa skumst," viņa piebilda.

Mērlija stāstīja, ka viņas ģimene izveidojusi video, kurā sniegavīra sagūstītājus lūdz uz Ziemassvētkiem ģimenes mājas dekorāciju nogādāt, kur tas stāvēja iepriekš.

Viņai ir aizdomas, ka sniegavīru izklaidēties izveduši ģimenes draugi.

"Viņš lieliski pavada laiku, salīdzinot ar to, kā viņš jūtas, kad 11 mēnešus gadā ir ieslēgts kastē mūsu piemājas šķūnī," viņa piebilda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu