Aviokompānija ievieš dārgākas biļetes «bezbērnu zonai» (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/martinhoward

Singapūras aviokompānija ieviesusi jaunu pakalpojumu - dārgākas aviobiļetes tam, lai pasažieris lidmašīnā tiktu nosēdināts vietā, kur apkārt nav mazu bērnu, raksta «Daily Mail».

Par dārgāku samaksu «Singapore Airlines» pasažieriem garantē, ka viņu tuvumā nebūs par 12 gadiem jaunāku bērnu, kuri lidojuma laikā varētu trokšņot.

Lai sēdētu «bezbērnu zonā» pasažieriem jāpiemaksā apmēram 8 lati.

«Bezbērnu zona» paredzēta lidmašīnu ekonomiskās klases pirmajās septiņās rindās, un kopumā tajā ir 41 vieta.

Par nelielo samaksu «bezbērnu zonā» nodrošināta arī cita priekšrocība - par nedaudz vairāk kā 10 centimetriem vairāk vietas kājām, nekā standarta vietās, kur atļauts sēdēt arī mazākiem bērniem.

«Mūsu jaunākajiem viesiem vai pieaugušajiem, kuri ceļo ar viņiem, nebūtu jāapvainojas - jums paliek visa pārējā lidmašīnas daļa,» teikts aviokompānijas paziņojumā.

Jāpiebilst, ka līdzīgu pakalpojumu šī gada februārī sāka piedāvāt vēl kāda mazbudžeta aviokompānija «AirAsia», aizliedzot vecākiem ar maziem bērniem izvēlēties sēdvietas konkrētās lidmašīnas vietās. Savukārt «Malaysia Airlines» aizliegusi «Airbus A380» un «Boeing 747» pirmajā klasē lidot vecākiem ar pavisam maziem bērniem, tā kā turīgie viesi bieži sūdzējušies par mazu bērnu trokšņošanu.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu