Vācijā aizdomās par kanibāla fetišista slepkavību aiztur policistu (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijā ir aizturēts policists aizdomās par vīrieša noslepkavošanu, ar kuru viņš iepazinies kanibālisma fetišistu vietnē internetā, piektdien paziņoja varas iestādes.

55 gadus vecais policists Detlefs G. no Saksijas federālās zemes ir atzinies, ka

viņš pārgrieza sava labprātīgā upura rīkli, pēc tam sadalīja līķi mazos gabaliņos un apraka tos savā dārzā,

paziņoja policija.

Tomēr nav nekādu pierādījumu, ka aizdomās turētais būtu ēdis kaut ko no upura ķermeņa daļām, paziņoja prokuratūras pārstāvji.

59 gadus vecais upuris bija biznesa konsultants no Hanoveras pilsētas, kurš

«kopš jaunības bija fantazējis par to, kā ir tikt noslepkavotam un apēstam»,

preses konferencē pastāstīja Drēzdenes pilsētas policijas priekšnieks Dīters Krolls.

Kad šis vīrietis pazuda bez vēsts, policija sāka meklēšanu un pēc vairākām nedēļām sadzina pēdas, izpētot upura e-pasta saraksti un telefona kontaktus ar aizdomas turēto.

Viņi sarakstījās kopš oktobra, bet pirmoreiz satikās 4.novembrī Drēzdenes dzelzceļa stacijā, no kurienes aizdomās turētais aizveda otru vīrieti uz savām mājām Hartmansdorfas-Reihenavas pilsētā.

«Bija vienošanās, ka uzreiz notiks slepkavība,»

preses konferencē pastāstīja Drēzdenes kriminālizmeklēšanas vadītājs Maiks Mainda. Policists ar nazi radīja dzīvībai bīstamu brūci upura kaklā, kas izraisīja viņa nāvi.

«Aizdomās turētais mums pastāstīja, ka viņš pēc tam sagriezis upuri atsevišķos gabalos, tai skaitā daudzos ļoti mazos gabaliņos, un pāršķēlis arī kaulus. Pēc tam aizdomās turētais apracis ķermeņa daļas sava nekustamā īpašuma zālienā,» sacīja Mainda.

Aizdomās turētais sadarbojās ar izmeklētājiem un norādīja viņiem vietas, kur apraktas šīs ķermeņa daļas.

2001.gadā vācu kanibāls Armīns Meivess kļuva slavens, atzīstoties labprātīga upura nogalināšanā, līķa sakropļošanā un ķermeņa daļu ēšanā. Viņš ar šo vīrieti iepazinās internetā, ar reklāmas starpniecību meklējot «upuri slepkavībai».

Meivess sākotnēji tika atzīts par vainīgu slepkavībā bez iepriekšēja nodoma, par ko viņam 2004.gadā piesprieda astoņarpus gadu cietumsodu. Cita tiesa vēlāk viņu atzina par vainīgu slepkavībā ar iepriekšēju nodomu un piesprieda mūža ieslodzījumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu