Brazīlijā no «Samsung» rūpnīcas nolaupa 40 000 viedtālruņu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apmēram 20 bruņotu cilvēku ir aplaupījuši Dienvidkorejas firmas «Samsung Electronics» rūpnīcu Brazīlijas dienvidaustrumos, aizvedot no tās ar septiņām kravas mašīnām 40 tūkstošus viedtālruņu, klēpjdatoru, planšetdatoru un citu elektronisku ierīču 14 miljonu Brazīlijas reālu (4,6 miljonu eiro) vērtībā, paziņoja policija un kompānija «Samsung Electronics» .

(precizēta zaudējumu summa un ķīlnieku skaits)

Laupīšana tika veikta pirmdien neilgi pēc pusnakts Kampinasas pilsētā pie Sanpaulu, saņemot par ķīlniekiem apsargus un apmēram 50 darbiniekus.

Citi mediji iepriekš vēstīja, ka noziegums pastrādāts 200 darbinieku acu priekšā, kuri tādējādi kļuva par laupīšanas ķīlniekiem.

Aculiecinieki stāstīja, ka laupītāji ar personāla identifikācijas žetoniem nebija agresīvi, tomēr lika visiem ķīlniekiem izņemt savu tālruņu akumulatorus, lai novērstu iespēju piezvanīt.

Laupītāji bija rūpnīcā trīs stundas un precīzi zināja visvērtīgāko preču atrašanās vietu.

«Samsung Electronics» paziņoja, ka laupīšanā neviens netika ievainots un ka firma sadarbojas ar laupīšanas izmeklētājiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu