Lavrovs noliedz, ka Ukrainā ievests Krievijas karaspēks (174)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs piektdien noliedza, ka Krievija ievedusi savu karaspēku Ukrainā. «Dažādus izdomājumus mēs dzirdam ne pirmo reizi, turklāt mums ne reizi nav iesniegti fakti,» sacīja Lavrovs preses konferencē Maskavā.

«Tika ziņots, ka ir uzņēmumi no kosmosa, kuros redzama Krievijas karaspķa pārvietošanās. Izrādījās, ka tās bija datorspēles, attēli ņemti no turienes. Un jaunākie apvainojumi ir apmēram tādā pašā garā,» klāstīja Krievijas ārlietu ministrs.

«Mūs jau no paša krīzes sākuma apsūdz, ka mēs pie visa esam vainīgi. Tā kā dažādus izdomājumus dzirdam ne pirmo reizi,» viņš piebilda.

NATO amatpersona ceturtdien paziņoja, ka Ukrainas austrumos atrodas vairāk nekā 1000 Krievijas karavīru, kas cīnās prokremlisko separātistu pusē. Krievija turpina apgalvot, ka neesot sūtījusi savus karavīrus uz Ukrainu.

Komentāri (174)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu