Degvielas autocisternas eksplozijā Meksikā 14 bojāgājušie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bojāgājušo skaits degvielas autocisternas eksplozijā Meksikā ir pieaudzis līdz 14 cilvēkiem, otrdien paziņoja Tabasko štata prokuratūra.

Eksplozija notika pagājušo ceturtdien, kad vietējo iedzīvotāju grupa mēģināja nozagt degvielu no autocisternas pēc tās avārijas pie Imangiljo pilsētas Tabasko štatā.

Pēc cisternas ietriekšanās kokos varas iestādes brīdināja iedzīvotājus atstāt šo rajonu, bet daļa ignorēja šo brīdinājumu.

Sprādzienā uz vietas gāja bojā divi cilvēki, bet nākamo dienu laikā slimnīcās nomira 12 no šajā sprādzienā ievainotajiem. Bojāgājušo skaits pirmdien bija 10, bet otrdien tas pieauga līdz 14 cilvēkiem.

Meksikā bieži notiek degvielas zādzības, bet tās parasti īsteno narkotiku karteļi, nelegāli paņemot degvielu no cauruļvadiem.

Valsts energokompānija PEMEX februārī nolēma izbeigt lietošanai gatava benzīna transportēšanu pa cauruļvadiem, lai novērstu šādas zādzības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu