Imigranti Kalē paslēpjas kravas automašīnā ar leduslāci

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Imigranti pakļāvuši sevi dzīvības briesmām, Francijas ostā Kalē paslēpjoties kravas automašīnā, ar kuru uz Lielbritānijas Jorkšīras dabas parku ticis vests leduslācis.

Izmisīgā cerībā sasniegt Apvienoto Karalisti imigranti plkst. 4 ielīda stāvošā kravas automašīnā Kalē.

Tomēr, kad viņi atvēra kravas automašīnas aizmugurējās durvis, viņi noteikti nebija domājuši, ka ieraudzīs 22 mēnešus veco Nisanu, kurš būrī tika transportēts uz jaunu mājvietu.

Notikumus nofilmēja aizmugurē stāvošās automašīnas pasažieri, kuri pēc tam par notiekošo paziņoja policijai, kas drīz vien ieradās un lika imigrantiem atstāt automašīnu.

Zooloģiskā dārza pārstāvis Saimons Māršs Lielbritānijas avīzei «The Sun» sacīja, ka leduslāča ceļojums no Maskavas cauri Vācijai līdz Kalē bija noritējis gludi.

«Darbinieki tam nespēja noticēt. Par laimi, Nisans bija droši ievietots savā ceļojuma krātiņā,» teica Māršs.

«Viņš ir tikai 22 mēnešus vecs, bet pienācīga izmēra un rūca, kad viņa miers tika iztraucēts. Tomēr vīri tik un tā ielēca šķietami bez kādām bailēm,» stāstīja Māršs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu