ASV piespriež mūža ieslodzījumu vīrietim, kurš sievas slepkavībā atzinās «Facebook»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesa ASV Maiami piespriedusi mūža ieslodzījumu vīrietim, kurš nošāva savu sievu un ievietoja viņas līķa fotogrāfiju sociālās saziņas vietnē «Facebook», atzīstoties nodarītajā.

33 gadus vecais Dereks Medina pērn tika atzīts par vainīgu otrās pakāpes slepkavībā pēc tam, kad viņš 2013.gada augustā ar astoņiem šāvieniem nogalināja savu sievu Dženiferu Alfonso.

Medina teica, ka rīkojās pašaizsardzības nolūkā, jo sieva draudējusi viņam ar nazi un gadiem ilgi ir fiziski aizskārusi. Tomēr pēc sešas stundas ilgas apspriedes zvērinātie novembrī noraidīja viņa apgalvojumus,

Lieta izpelnījās plašu uzmanību, jo Medina nofotografēja savas 27 gadus vecās sievas asinīm klāto līķi un fotogrāfiju ievietoja «Facebook», sociālas saziņas vietnē atzīstoties sievas nogalināšanā, bet pēc tam devās uz policiju.

«Es došos uz cietumu vai saņemšu nāvessodu par savas sievas nogalināšanu. Mīlu jūs visus, ilgojos, gādājiet par sevi, «Facebook» cilvēki, jūs redzēsiet mani ziņās,» Medina tolaik rakstīja. «Mana sieva mani iedunkāja, un es vairs negrasos paciest pāridarījumus, tādēļ es izdarīju to, ko izdarīju. Ceru, ka mani sapratīsiet,» viņš piebilda.

Nolasot spriedumu par mūža ieslodzījumu tiesnese Ivonne Kolodnija teica, ka Medina ir «paredzējis savu nākotni».

«Jūs «Facebook» rakstījāt, ka «došos uz cietumu», un tieši tur jūs dosieties,» teica tiesnese.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu