Astoņgadīgi zēni Vācijā divas dienas apzog rotaļlietu veikalu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS

Divi astoņgadīgi zēni Vācijā divas dienas pēc kārtas apzaga rotaļlietu veikalu, piesavinoties preces par apmēram diviem simtiem eiro, un pēc pieķeršanas aukstasinīgi mēģināja apmānīt policistus, vēsta interneta ziņu portāls «The Local».

Zādzības tika izdarītas veikalā Bavārijas federālās zemes Kemptenes pilsētā, un pirmajā dienā tika nozagtas rotaļlietas aptuveni 180 eiro vērtībā, teikts policijas ziņojumā.

Zēni paņēma rotaļlietu un ar liftu aizbrauca uz veikala tualeti, kur viņi noplēsa iesaiņojumu un paslēpa rotaļlietu mugursomā. Viņi šādu operāciju veica vairākkārt.

Tā kā pirmajā dienā zēniem visas zādzības izdevās, viņi ieradās veikalā arī nākamajā dienā un mēģināja nozagt rotaļlietas 40 eiro vērtībā. Šoreiz veikala apsardze pievērsa viņiem uzmanību un pamanīja, ka zēni vairākkārt ieiet liftā ar iesaiņotu rotaļlietu, bet atgriežas jau bez tās.

Apsardze, izskatot drošības videokameru ierakstus, konstatēja, ka zēni uzdarbojušies arī iepriekšējā dienā.

Kad notikuma vietā ieradās policija, zēni izlikās, ka nesaprot ne vārda vāciski. Pēc vecāku ierašanās kļuva skaidrs, ka zēni tekoši runā šajā valodā.

Policisti ieradās pie zēniem mājās, lai atrastu nozagtās rotaļlietas, bet zēni arī tad vairākkārt mēģināja viņus apmānīt. Beigās zēni atzinās, ka ir paslēpuši sazagto aiz dubultsienas bēniņos.

Policisti paskaidroja mazgadīgajiem zagļiem, ka viņi rīkojušies nepareizi, bet zēnus tas nekādi neietekmēja, teikts policijas ziņojumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu