Vācijā migrantus sūta kursos «Misters Flirts»: kā seksuāli iekārdināt sievietes bez vardarbības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijā migranti iemantojuši nelāgu slavu saistībā ar izvarošanām un citiem seksuāla rakstura uzbrukumiem sievietēm. Tagad migrantiem Vācijā pieejami bezmaksas kursi, kuros apgūt zinības, kā iepazīties ar sievietēm un viņas seksuāli iekārdināt bez vardarbības, raksta «Daily Mail».

Kursu rīkotājs Horsts Venzels stāsta, ka iepriekš iepazīšanās kursi par samaksu bija pieejami ikvienam Vācijas vīrietim, taču, ņemot vērā vardarbības uzliesmojumu pret sievietēm, viņš nolēmis kursus bez atlīdzības sarīkot iebraucējiem, kuriem Vācijas kultūras un saskarsmes tradīcijas ir svešas.

Venzels, kurš saistībā ar rīkotajiem kursiem nereti tiek dēvēts par «Misteru Flirtu», bēgļu vīriešiem tagad māca dažādus asprātīgus un intriģējošus tekstiņus, lai piesaistītu nepazīstamas dāmas uzmanību, stāsta, kā veidot attiecības ar pretējo dzimumu kopumā un pat kā sievietes iekārdināt seksuāli.

Vācijā pēdējo divu gadu laikā ieradušies vairāk nekā miljons bēgļu.

Bēgļi Vācijā iemantojuši nelāgu slavu plašos sabiedrības slāņos saistībā ar seksuāla rakstura uzbrukumiem sievietēm. Visskaļāk izskanējuši Vecgada nakts notikumi Ķelnē, kur iebraucēji grupās, pārsvarā jauni vīrieši no Ziemeļāfrikas valstīm, centrālās stacijas tuvumā uzbruka Jaungada svinētājām - sievietēm.

Kursu rīkotājs Venzels stāsta, ka vairums bezmaksas nodarbību apmeklētāju ir vīrieši no kara plosītām musulmaņu valstīm, kurās attiecības starp abiem dzimumiem radikāli atšķiras no Eiropā pierastā.

Venzels imigrantiem, piemēram, māca, kā uzrunāt sievietes un piesaistīt viņu uzmanību, izsakot komplimentus par viņu balsi vai izvēlētajām smaržām.

Tāpat atsevišķas nodarbības paredzētas tam, lai izskaidrotu sieviešu un vīriešu fizioloģiskās atšķirības un veidus, kā sievieti seksuāli apmierināt.

Žurnālistiem klātesot vienā no nodarbībām, Venzels mudināja kursu dalībniekus minēt piemērus veiksmīgam teikumam, lai iepazītos ar svešinieci.

«Dievs radīja tevi tikai man,» piemēru minēja 20 gadus vecs bēglis. «Es tevi mīlu. Vai varu palikt pa nakti tavā mājā?» viņš izteica vēl vienu piemēru.

«Nesaki viņām, ka viņas mīli, vismaz pirmos trīs attiecību mēnešus, vai arī viņas aizbēgs. Vācu sievietēm nepatīk salkani teksti,» uz apmācāmā piemēriem reaģēja kursu pasniedzējs.

Venzels norāda, ka attiecību kursus imigrantiem piedāvā, jo ticot, ka tieši attiecību sākšana Vācijā ir labākais integrācijas veids. Parasti par privātu nodarbību «Misters Flirts» no klienta prasa 1400 eiro, bet par vienu lekciju grupai - 4000 eiro. Taču imigrantiem šie kursi pieejami bez maksas. Tos parasti ik pa laikam dažādās Vācijas pilsētās vada pats Venzels.

«Daily Mail» ironizē, ka kādā nodarbībā starp ieteikumiem imigrantiem par to, kā izklaidēt sievietes, izskanēja aicinājums viņas uzaicināt uz teātri, koncertu vai braucienā uz Londonu vai Amsterdamu.

«Šis padoms, domājams, strādātu labāk Venzela parasto klientu - bagāto vāciešu vidū. Patvēruma meklētājiem nav atļauts pamest pilsētu, kurā viņi reģistrējušies, viņiem arī nav naudas, lai šādus ceļojumus veiktu,» teikts «Daily Mail» publikācijā.

Kursos imigrantiem arī skaidrots, ka parasti seksuālas attiecības iespējamas otrajā, trešajā satikšanās reizē. «Tā Vācijā nav liela lieta,» Venzels paziņoja kādā nodarbībā.

Šāds paziņojums nodarbības laikā izraisīja ķiķināšanu, raksta «Daily Mail». Daži klātesošie izrādījuši apmulsumu, un izskanējis teksts arābu valodā, ka seksuālas attiecības pirms laulībām taču esot grēks.

Vairums kursu apmeklētāju pēcāk pauda nepacietību jauniegūtās zināšanas flirtēšanā likt lietā pēc iespējas ātrāk. 24 gadus vecais Omārs Mohameds no Sīrijas «Daily Mail» izteicās, ka viņam ļoti patīkot rietumnieciskā izskata sievietes, taču neesot bijis ne jausmas, kā viņām tuvoties. «Ir grūti satikt meiteni, ja labi nerunā viņu valodā un nevari ar viņām parunāt. Ir daudz atšķirību, ne tikai kultūrā un reliģijā - mums mājās gluži vienkārši nav šādas brīvības,» viņš saka. «Bet tik un tā man patiktu apprecēt vācieti un ar viņu dzīvot. Viņa varētu man palīdzēt ar valodu, viņa pārzina šo valsti un likumus daudz labāk nekā es,» viņš piebilda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu