Satraukts tēvs «Facebook» publicē derdzīgas vēstules, kuras saņēmusi viņa mazā meita

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds tēvs no ASV sociālās saziņas vietnē «Facebook» publicējis vēstules, kuras viņa septiņus gadus vecā meita saņēmusi kādā sociālās saziņas platformā no kāda ļaunu nodomu pārņemta vīrieša, vēsta «Independent.co.uk».

Tēvs norādījis, ka vēstules publicē kā brīdinājumu citiem vecākiem, jo, neskatoties uz visiem piesardzības pasākumiem, ko vecāki veic attiecībā uz bērnu darbošanos virtuālajā vidē, acīmredzot tas dažkārt nav pietiekami.

Ļaundaris sociālās saziņas aplikācijā «musical.ly» uzdevies par deviņus gadus vecu vienaudzi. «Musical.ly» ir jauniešu vidū iecienīta vietne, kurā tās lietotāji uzņem un publicē 15 sekunžu garus video, kuros viņi dzied, dejo un atdarina populāŗus dziedātājus utt.

Viens no vietnes lietotājiem uzzinājis, cik veca ir meitene un tad lūdzis nosūtīt video, kurā viņa būtu redama bez krekliņa.

Pēc vairākkārtējiem ļundara lūgumiem meitene pateikusi, ka nevar to darīt, jo mamma viņai to neļauj.

Viltvārdis tomēr nav licies mierā un uzstājis, lai meitene izpildītu lūgumu, solot, ka tas būšot «viņu abu noslēpums». Par laimi meitene saraksti parādījusi vecākiem, iejaucies tēvs, kurš uzrakstījis, ka ir policijas virsnieks, ka uzmācīgā interneta lietotāja IP adrese ir zināma un arī viņa atrašanās vieta noskaidrota, tāpēc viņam nekavējoties jāpārtrauc savas aizdomīgās darbības.

Tēvs brīdina vecākus, ka jārunā ar saviem bērniem, lai viņi virtuālajā vidē neiekristu lamatās cilvēkiem ar launiem nodomiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu