Aptauja: Makrona popularitāte turpina sarukt

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Francijas prezidenta Emanuela Makrona popularitāte turpina sarukt un šobrīd viņu pozitīvi vērtē vairs tikai 30% vēlētāju, liecina pirmdien izplatītās aptaujas dati.

Atbalsts 39 gadus vecajam centristu līderim turpina kristies otro mēnesi pēc kārtas, tā kā pirms mēneša Makronu atbalstīja 36% francūžu, bet jūnija beigās - 43%, liecina pētījumu centra «YouGov», kā arī mediju «HuffPost» un CNEWS aptaujas dati.

Vien nedaudz labākas ziņas sociologi sarūpējuši premjerministram Eduāram Filipam, kura popularitāte sarukusi no 37 uz 32%.

Makrons, kurš šobrīd pārskata savu komunikācijas stratēģiju, reaģējot uz pārmetumiem, ka viņš šķiet pārlieku atturīgs, pagājušajā nedēļā atzina, ka daži vēlētāji ir neapmierināti ar viņa valdības līdzšinējo veikumu.

«Man ir jārēķinās ar cilvēku nepacietību dažus nākamos mēnešus,» intervijā izdevumam «Le Point» sacīja Makrons, vienlaikus raksturojot pirmo 100 jaunajā amatā pavadīto dienu robežu kā kaut ko ne pārāk svarīgu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu