Kremlis Putinam nodod Trampa tvītus kā oficiālus paziņojumus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs apstiprinājis, ka ASV prezidenta Donalda Trampa tvitera konta saturs tiekot nodots Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam kā oficiāli Savienoto Valstu paziņojumi, raksta portāls «Gazeta.ru».

«Visu, kas publicēts viņa autorizētajā tvitera kontā, Maskava uztver kā oficiālu paziņojumu un nekā citādi. Tie tiek nodoti prezidentam Putinam kopā ar citu informāciju par politiķu un citu valstu vadītāju oficiālajiem paziņojumiem,» norāda Peskovs.

Viņš atteicās komentēt, vai prezidentam pienāktos tā uzvesties sociālajos tīklos.

Tramps ne reizi vien tviterī nācis klajā ar skaļiem paziņojumiem, kas izraisījuši ažiotāžu sabiedrībā. Trampa dusmu izvirdumi pasliktinājuši attiecības ar Ziemeļkorejas diktatoru Kimu Čenunu, ko Tramps dēvē par «raķešvīru». Tāpat arī ASV prezidents sociālajos tīklos paziņoja par aizliegumu transpersonām dienēt armijā, ko bloķējušas ASV tiesas.

Tramps savos tvītos arī regulāri apsūdz tādus medijus kā CNN «viltus ziņu» tiražēšanā, bet liela sev ideoloģiski tuvāko «Fox News».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu