Igaunijā jūrā iebraukušo auto izvelk krastā

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/LETA

Igaunijas policija no ūdens izvilkusi automašīnu, kas trešdienas vakarā Paldiskos no stāvkrasta iebrauca jūrā, ziņo portāls «Postimees». Automašīnā atradās 28 gadus vecs vīrietis, kurš tika atrasts miris.

Trešdien ap plkst.17.15 glābšanas dienests saņēma ziņojumu, ka Paldiskos no ceļa nobraucis auto un pilnībā pakļuvis zem ūdens apmēram 15 līdz 20 metru attālumā no krasta.

«Darbības Pakri pussalā Paldiskos tika pabeigtas šodien ap plkst. 11.25. No ūdens tika izvilkts melns «Chevrolet» markas auto, kas piederēja mirušajam 28 gadus vecajam vīrietim,» norāda operatīvā dienesta pārstāvis Veiko Randlaine.

Policija uzskata, ka notikušais nebija ne nozieguma rezultāts, nedz arī nelaimes gadījums, tāpēc par to netiks sākts kriminālprocess.

Netālu no incidenta vietas tika atrasti apmēram 40 dažādi Otrā pasaules kara šāviņi. Drošības apsvērumu dēļ auto no ūdens varēja izvilkt tikai piektdien.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu