Horvātu futbola faniem piespriesti naudas sodi (17)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par nekārtībām un huligānismu Rīgā septiņiem Horvātijas futbola kluba Splitas «Hajduk» faniem piespriesti 250 latu sodi, bet vēl divi joprojām atrodas apcietinājumā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka administratīvi sodītie līdzjutēji ielās mētājuši petardes, skaļi lamājušies un citādi traucējuši sabiedrisko kārtību un mieru.

Savukārt divi apcietinājumā esošie fani aizturēti par huligānismu, ja tas saistīts ar pretošanos valsts varas pārstāvjiem, un tiesa sestdien lems, vai viņiem arī turpmāk kā drošības līdzeklis ir piemērojams apcietinājums.

Traumas guvis policists

Jau vēstīts, ka konfliktā starp futbola faniem un kārtībsargiem ceturtdienas vakarā traumas guvis Rīgas pašvaldības policists. Incidents izcēlās netālu no Antonijas ielas pirms «Skonto» un Horvātijas komandas Splitas «Hajduk» spēles. Incidentā viens no policistiem guva miesas bojājumus, bet Sadovskis nevarēja precizēt, tieši par kādām traumām ir runa.

Nekārtības bija arī pie stadiona, kur daļa fanu mēģināja iekļūt tajā sektorā, kurā viņiem nebija paredzēts nokļūt. Konflikts tika novērsts, un fani novirzīti uz pareizo sektoru.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu