Bērns iedzer uz galda atstātu etiķi (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kurzemē gadu vecs bērns iedzēris etiķi, kas bija atstāts uz galda, un ar saindēšanos nogādāts slimnīcā, par sestdien gūtajām traumām pastāstīja ātrās palīdzības pārstāve Ilze Bukša.

Savukārt Latgalē sešus gadus vecs puika, spēlējoties pagalmā, uzkritis uz stikliem, gūstot nopietnu acs traumu. Kurzemē četrus gadus vecs bērns cietis no karsta šķidruma uzraušanas sev virsū, jo kafijas krūze bija atstāta uz galda malas. Vidzemē sešus gadus vecu meiteni galvā sakodis ģimenes suns, koduma pēdas nav dziļas.

Divi vīrieši guvuši smagas traumas, neuzmanīgi strādājot ar zāles pļāvēju. 19 gadus vecs jaunietis Kurzemē guvis rokas pirkstu traumatisku daļēju amputāciju, bet Zemgalē 29 gadus vecs vīrietis iepļāvis pēdā un nozāģējis pirkstus.

Sestdien gūta arī smaga darba trauma - Zemgalē 44 gadu vecs vīrietis, rokot ūdensvadu, ieslīdējis tranšejā un, krītot pret grodu, guvis muguras traumu ar iespējamu skriemeļu bojājumu.

Sestdien ātrā palīdzība devās uz 1402 izsaukumiem, no kuriem 352 bija traumas.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu