Vīrietis izsit auto stiklu un nozog magnetofonu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kārtības sargi nedēļas nogalē aizturējuši vīrieti, kurš Rīgā izsitis mašīnai stiklu un nozadzis magnetofonu, pavēstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka svētdienas vakarā Brasas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Kazarmu ielu, kur kādā pagalmā apsardzes darbinieks pamanīja un aizturēja vīrieti, kurš bija iekļuvis svešā automašīnā. Pēc izsaukuma saņemšanas, policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka aizturētais vīrietis, izsitot logu, bija iekļuvis automašīnā un nozadzis magnetofonu.

Policisti 1983. gadā dzimušo vīrieti nogādāja iecirknī. Šobrīd zaglis atrodas izolatorā. Savukārt nozagtais magnetofons jau atdots tā likumīgajam īpašniekam.

Par zādzību, iekļūstot transportlīdzeklī, ir sākts kriminālprocess. Šādam likuma pārkāpumam paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu