«Ikea Industry Latvia Ltd» granulu cehā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Inčukalnā priedes koka zāģmateriālu uzņēmuma SIA «IKEA Industry Latvia Ltd» granulu cehā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu VUGD saņēmis ap plkst.23.50.

Uzņēmumā degusi žāvēšanas kamera un jumta konstrukcijas 50 kvadrātmetru platībā.

Kā informēja uzņēmumā, neviens cilvēks ugunsgrēkā nav cietis. «IKEA Industry Latvia Ltd» rīcībā nav informācija par ugunsgrēka izcelsmes iemesliem, kā arī patlaban nav aprēķināti uzņēmumam nodarītie zaudējumi.

Kā ziņots, «Ikea Industry Latvia Ltd» pērn strādājis ar 753 868 eiro zaudējumiem salīdzinājumā ar 117 809 eiro peļņu iepriekšējā gadā, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma apgrozījums bijis 32,469 miljoni eiro, kas ir nebūtisks samazinājums salīdzinājumā ar 32,495 miljonu rādītāju 2012.gadā.

Kā ziņots, «Ikea Industry Latvia Ltd» līdz pagājušā gada novembrim bija «Swedwood Latvia Ltd» («Swedwood»).

Uzņēmums komercreģistrā reģistrēts 2003.gadā Inčukalna pagastā, tā pamatkapitāls ir 1,42 miljoni eiro.

«Ikea Industry Latvia Ltd» pieder Nīderlandē reģistrētam uzņēmumam «Swedwood Holding B.V.», kas savukārt ir daļa no «Ikea Industry» grupas. Tai piederošie uzņēmumi ražo nepieciešamās mēbeļu sastāvdaļas Zviedrijas mēbeļu un mājsaimniecības preču giganta «Ikea» veikaliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu