Divi krietni iereibuši vīri Iļģuciemā sabojā divas automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar ap plkst.20 Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Iļģuciemu, kur piedzērušies vīrieši apskādē blakus esošās automašīnas, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka vīrieši sabuktējuši un saskrāpējuši divas automašīnas. Policijas darbinieki aizturēja 1988. un 1986.gadā dzimušus vīriešus, kuri atradās 1,89 un 3,63 promiļu reibumā.

Abi aizturētie tika nogādāti iecirknī, kur noskaidrots, ka viņi jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu.

Šobrīd pret aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess par huligānismu, kuru izdarījusi personu grupa. Vīriešiem par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu