Agresīvs vīrietis nočiepj no veikala alus pudeli un atgriežas pēc šokolādes batoniņa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši kādu agresīvu vīrieti, kurš no kāda veikala nočiepis alus pudeli, bet vēlāk atgriezies pēc šokolādes batoniņa, TVNET pastāstīja policijas pārstāve Lāsma Zemene.

23.maijā Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāds agresīvi noskaņots vīrietis alkohola reibumā no veikala centās iznest vairākas preces. Ierodoties notikuma vietā, sastaptas veikala darbinieces, kuras pastāstīja, ka agresīvi noskaņotais vīrietis ienācis tirdzniecības vietā un paņēmis alus pudeli, par kuru nav norēķinājies, pēc brīža atgriezies un nolēmis paņemt arī šokolādes batoniņu.

Arī šajā reizē persona nav vēlējusies norēķināties par paņemto preci. Veikala pārdevēja centusies viņu apturēt, taču vīrietis viņai iesitis pa seju, pēc kā centies pamest notikuma vietu. Vīrietis, bēgot no veikala apsarga, ieskrējis vārtrūmē. Apskatīta norādītā teritorija un uzmeklēts vīrietis, kurš vairākkārt centās iesist gan veikala apsargam, gan policijas darbiniekiem. Uz rīkojumiem persona nereaģēja, tādēļ policistiem nācās lietot spēku un rokudzelžus.

Vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu