Par slepkavības pastrādāšanu Jēkabpilī aizturēts vairākkārt sodīts vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Aizdomās par slepkavības pastrādāšanu policijas darbinieki Jēkabpilī aizturējuši kādu 1974.gadā dzimušu iepriekš vairākkārt sodītu vīrieti, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

Sestdien, 13.janvārī, ap plkst.10 Jēkabpilī savā dzīvoklī tika atrasts 1967.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Tās pašas dienas pēcpusdienā Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, uz aizdomu pamata par slepkavības izdarīšanu aizturēja 1974.gadā dzimušu Jēkabpils iedzīvotāju.

Aizturētā persona jau agrāk nonākusi policijas redzeslokā un iepriekš bijusi vairākkārt sodīta. Pēdējā sodāmība bijusi pērn par zādzības izdarīšanu.

Vakar, 15.janvārī, Jēkabpils tiesa aizdomās turamajam piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību).

Par šādu likumpārkāpumu vainīgajai personai paredzēts sods ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu