Aizturēts vīrietis, kurš ievainoja mikroautobusa vadītāju Liepājā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajniekiem.lv

Piektdien, 9.februārī, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa kriminālpolicija aizturēja vīrieti, kurš aizvadītajā nedēļā kādā pēcpusdienā šāva uz maršruta mikroautobusa vadītāju. Vīrietis aizturēts Liepājā ap septiņiem vakarā.

Tiesa aizturētajam 1985. gadā dzimušajam vīrietim piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu. Izmeklēšana sāktā kriminālprocesa ietvaros turpinās. Aizturētais jau agrāk nonācis policijas redzeslokā.

Jau ziņots, ka 7. janvārī plkst. 16.00 Liepājā, Rīgas ielā, autobusu pieturā kāda persona pēc iepriekš notikuša maznozīmīga savstarpēja konflikta ar autobusa vadītāju ar, iespējams, pneimatisko ieroci šāva uz viņu, nodarot miesas bojājumus.

Sabiedriskā mikroautobusa vadītājs, 1957. gadā dzimis vīrietis, guvis miesas bojājumus un ir nogādāts mediķu aprūpē slimnīcā Rīgā.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana, kuras ietvaros ir nozīmētas vairākas ekspertīzes un tiek apzināti video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu