Mazinājies iedzīvotāju atbalsts Latvijas dalībai ES. (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā mēneša laikā mazinājies iedzīvotāju atbalsts Latvijas dalībai Eiropas Savienībā (ES), liecina Sabiedriskās domas pētījumu centra (SKDS) 2003.gada februārī veiktās aptaujas rezultāti.

Uz jautājumu "Kāda ir Jūsu attieksme pret Eiropas Savienību?" vairāk nekā puse aptaujāto - 53,7% pauduši pozitīvu attieksmi pret ES, bet gandrīz divas piektdaļas - 39,2% norādīja, ka tā ir negatīva. Savukārt 7,1% atturējās paust konkrētu attieksmi šajā jautājumā. 2003.gada februārī respondenti nedaudz retāk kā janvāri norādījuši, ka referendumā par iestāšanos ES balsotu par Latvijas iestāšanos ES, savukārt par 6,8 procenta punktiem palielinājies to aptaujāto īpatsvars, kuri balsotu pret iestāšanos ES. SKDS februāra aptaujā vēlējās noskaidrot Latvijas iedzīvotāju attieksmi pret ES, kā arī viņu iespējamo balsojumu referendumā par Latvijas iestāšanos ES.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu